vikinglotto

I kveld: Nå er 2. premiepotten i Vikinglotto ekstra stor

Ingen hadde hellet med seg i Vikinglotto forrige onsdag. 1. premiepotten blir dermed liggende på maks, mens 2. premiepotten gjør et byks opp til ca. 48 millioner kroner.

INGEN VINNERE: 1. premiepotten ble stående onsdag 28. juli, Det overskytende beløpet går over i 2. premiepotten, som også nærmer seg maks.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:2. august 2021Endret:3. januar 2023

Ingen prikket inn nok riktige tall til å stikke av med 1. eller 2. premie i Vikinglotto forrige onsdag. Maksimal førstepremiepott forblir på 25 millioner euro.

Les også: For mange er det en lettelse at vi ringer

Den følger gjeldende kurs på trekningsdag, noe som gir ca. 260 millioner kroner i 1. premiepotten omregnet til norsk valuta, imens det overskytende beløpet går over i 2. premien, som dermed blir på ca. 48 millioner kroner.

Treg sommer

For fire uker siden ble det norsk andrepremievinner i Vikinglotto. Da vant en mann fra Viken hele andrepremiepotten på 24,5 millioner kroner alene, men etter dette har de norske storvinnerne latt vente på seg. På onsdag har man på ny sjansen dersom man spiller før fristen klokken 18. Om man syns de store pottene og de små vinnersjansene blir litt vel spennende, har man også mulighet til å slenge ved en Joker.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Historisk fornyelse 

Fra torsdag 3. juni 2021 har endringer i Vikinglotto-spillet trådt i kraft. Hva betyr det for deg som kunde? Se videoen her for å lære mer om hva som har forandret seg, og hvorfor.

Vikinglotto vises på NRK2 klokken 21.10 onsdag.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler