flaxvinnerhistorie

Ektepar fikk servert 1 million til middagen

Både magen og kontoen ble fylt opp.

BON APPÉTIT: - Det kom som lyn fra klar himmel. Det var helt uvirkelig, sier Sandnes-mannen som fikk millionsjokk like før middag.Illustrasjon: Daniel Solbakken
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:27. april 2018Endret:2. januar 2023

Et ektepar fra Sandnes hadde torsdag i forrige uke en uforglemmelig middag sammen. Men det var ikke maten som gjorde opplevelsen ekstraordinær. Og det var heller ikke bare magen som fikk påfyll.

Kona hadde nemlig vært på butikken og kjøpt et MillionFlax-lodd på vei hjem fra jobb. Like før ekteparet skulle i gang med maten, satt hun seg for å skrape loddet.

Plutselig dukket det opp et millionsymbol. Så to. Så tre millionsymboler!

- Det kom som lyn fra klar himmel. Det var helt uvirkelig, sier ektemannen på spørsmål om hva han tenkte da de innså at kona hadde skrapt fram 1 million kroner.

Han forteller videre at de to er rolige og sindige folk som ikke tar av, men at de fikk seg et aldri så lite sjokk og at de nå er veldig glade.

- Vi er utrolig fornøyde! Pengene skal vi blant annet bruke på familie og noen fine reiser, sier mannen som nå får fylt opp felleskontoen.

Vi gratulerer!

Her kan du skrape Flax på nett!

(Vinnersjansen for toppremien i MillionFlax er 1:600 000.)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler