De ubeseirede møtes på Aspmyra

Det er to lag med vind i seilene som møtes i Bodø søndag kveld. Hverken Bodø/Glimt eller Molde har tapt en kamp i Eliteserien i år. 

TOPPOPPGJØR: Søndag møtes Bodø/Glimt og Molde, to lag som ikke har tapt en kamp siden seriestart.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:20. juli 2020Endret:2. januar 2023

Bodø/Glimt fortsetter sitt rekordløp i norsk eliteserie og er så langt ubeseirede etter ni (!) kamper. De er det først laget som vinner de åtte første kampene i én og samme sesong etter at riket ble samlet til én toppserieavdeling i 1961/62, og står nå med 27 poeng. 

Molde følger hakk i hæl på tabellen, med syv seirer og en uavgjort på de første åtte kampene. Fra Molde og ned til Vålerenga på tredjeplass skiller nå ni poeng, tetduoen har rykket ytterligere i fra siden forrige runde.

Spill på Langoddsen!

Hakk i hæl

Skåret i gleden for Molde er to poengene de mistet i uavgjort-kampen mot Kristiansund 2. juli. som endte 2-2. Molde har vunnet med tre mål eller bedre i sine siste tre kamper. Nå sist med 4-0 seier over Strømsgodset. 

Dermed jager Molde to poeng bak Glimt, men de kan ta tabelltoppen med seier søndag kveld på Aspmyra.

Molde har vunnet åtte av de 12 foregående møtene med Bodø/Glimt og ligger i de innbyrdes oppgjørene i snitt på 2,3 mål per kamp, mot Glimts 1,5 mål. 

Spill på Langoddsen!

Tungt i bunnen

Start og Aalesund sliter under nedrykkstreken med henholdsvis fem og tre poeng. De to jumboene har til gode å vinne en seriekamp så langt i år. Skal det skje i runde 10? 

Start har besøk av Stabæk hjemme på Sør Arena søndag, mens Aalesund tar turen til Grenland og møter Odd på Skagerak Arena lørdag. 

Spill på Langoddsen!

Lørdag 25.07

  • Odd - Aalesund kl. 18.00 

  • Brann - Kristiansund kl. 20.30

Søndag 26.07:

  • Vålerenga - Strømsgodset kl. 18.00

  • Sandefjord - Mjøndalen kl. 18.00

  • Start - Stabæk kl. 18.00

  • Bodø/Glimt - Molde kl. 18.00

  • Viking - Sarpsborg 08 kl. 18.00

  • Haugesund - Rosenborg kl. 20.30

 

 

Relaterte artikler