Blink-opprykk sto i 35 i odds - nå er de favoritter

Nok en gang har Fredrikstad feilet i å rykke opp fra PostNord-ligaen. Nå står det mellom Stjørdals-Blink og Kvik Halden.

TABELLTOPP: Stjørdals-Blink fortsatte å imponere da de slo Levanger i helga. Nå er trønderne favoritter til å rykke opp.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:10. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Det vil seg ikke for Fredrikstad. I fjor sa det stopp i kvalifiseringen mot KFUM. Den nedturen skulle revansjeres med et opprykk på direkten. Men Fredrikstad har fått det langt tøffere enn forventet. Og det er ikke av lagene som var ventet å utfordre laget fra plankebyen.

I stedet er det Stjørdals-Blink og Kvik Halden som har satt kjepper i hjulene.

Status med tre runder igjen:

1.Stjørdals-Blink23542.Kvik-Halden23523.Fredrikstad2346

Håpet om direkte opprykk for Fredrikstad røk sist helg. Da vant rivalen Moss 1-0 på Fredrikstad stadion. For selv om Fredrikstad skulle slå Blink til helga, vil de være minst fem poeng bak med to runder igjen.

Høydepunkter Fredrikstad - Moss.

Søndag, 15.00: Stjørdals-Blink - Fredrikstad.

Her finner du kampen på Langoddsen!

Blink-oddsen økte

Da avdelingene ble sluppet i desember i fjor, var oddsen på Fredrikstad som avdelingsvinner i 2,75. Åtte lag hadde lavere odds enn Stjørdals-Blink som sto til 25. Kvik Halden fulgte på plassen bak til 40.

Levanger, Hødd, Bryne og Egersunds ble regnet som de største utfordrerne til FFK. Bryne kjemper for å overleve, mens de tre andre alle ligger i midtsiktet.

Faktisk gikk oddsen på Blink-opprykket bare oppover. På det meste sto den til 35. Noen oddsspillere var faktisk på ballen og spilte på avdelingsseier til Blink.

Førsteplassen i avdelinga gir direkte opprykk. Serietoeren må ut i kvalifisering. Først mot toeren i den andre avdelingen, vinneren der møter nummer 14 i Obos-ligaen.

Her finner du tabellen og kampoppsett for avdeling 1.

Grorud i føringen

I avdeling 2 er det Oslo-laget Grorud som er i førersetet. Men det er fortsatt fire lag med i kampen om 1. plassen. Og Grorud har noen tøffe kamper på programmet igjen.

Status med tre kamper igjen:

1.Grorud23452. Åsane23443. Fram23424.Kjelsås2340

Grorud skal opp mot Asker til helga. Deretter venter Alta og Fram i serieavslutningen. Serietorier Åsane har dermed et lettere program. Kun lag fra nedre halvdel gjenstår. Florø (B), Mjølner (H) og Elverum (B).

Her finner du tabellen og kampoppsett for avdeling 2.

Relaterte artikler