selskapet

En ekstra takk til alle frivillige i år

2022 er Frivillighetens år, noe Norsk Tipping vil markere gjennom hele året, sammen med gode samarbeidspartnere.  

Lars Petter Pettersen
Forfatterbilde Norsk TippingKirstiTomassen BredsvollPublisert:21. februar 2022Endret:3. januar 2023

Gjennom hele 2022 skal vi i Norsk Tipping ha fokus på og feire Norges viktigste lagarbeid, nemlig frivilligheten. Sammen med gode samarbeidspartnere skal vi arrangere aktiviteter for å løfte frivilligheten.

Norsk fotball samler frivillige i Norge

-Den frivilligheten som finnes i Norsk fotball samler hele Norge for å løse et stort spenn av små og store oppgaver til et felles beste. Som generalpartner for hele norsk fotball og med ønske om å bli en av frivillighetens viktigste støttespiller er vi i Norsk Tipping opptatt av at fotballens frivillige blir mange, dyktige og ikke minst trives med å ta del i sitt lokale fotballmiljø og bidra etter beste evne. Det skal vi bidra til, og vi heier litt ekstra på alle de frivillige nå i 2022, forteller sponsoransansvarlig fotball i Norsk Tipping, Thomas Johansen.

Flere kvinner i frivillige verv med Innlandet Idrettskrets i førersetet

Innlandet idrettskrets har utviklet Gnisten som tiltak for å få fler frivillige inn i verv i idretten med hovedfokus på kvinner. Idretten trenger flere kvinner i verv, leder- og trenerposisjoner.  Det er et uttalt mål at Norges Idrettsforbund jobber for 40% kvinner i frivillige verv i idretten, og Gnisten er et tiltak med hovedfokus på akkurat dette. Det er laget en verktøykasse som skal gjøre jobben med å engasjere flere kvinner i frivillige verv enklere. Vi gleder oss til 7. mars, da rulles Gnisten ut i hele Norge. 

Sykkeltur for nord til sør

Norges Frivilligsentraler arrangerer «Sykkelturen 2022» som har som mål å sette lys på merverdien med å føle seg til nytte i samfunnet og oppleve gode relasjoner i hverdagen. Norsk Tipping er stolt samarbeidspartner med Sykkelturen 2022 og skal følge med fra Nordkapp 21. mai og helt til Arendal 15. august. Sykkelturen skal besøke alle landets fylker. «Sammen skal vi sykle, for å skape gode og inkluderende lokalsamfunn."

Relaterte artikler