vinnerhistorie

Én ny norsk Vikinglotto-millionær er født

Onsdag kveld kunne én nordmann glise ekstra bredt med sine 6 rette i Vikinglotto. Nå fylles kontoen med over 1,7 millioner kroner.

VIKINGLOTTO: Dette er tallene som gjorde én nordmann til millionær.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:10. juli 2019Endret:2. januar 2023

Under onsdagens Vikinglotto-trekning ble det norsk jubel. Én nordmann vant tre andrepremier og sikret seg over 1,7 millioner kroner - og det på et perfekt tidspunkt i livet.

- Nå tuller du med meg?! Den kupongen leverte jeg samme dag som jeg gikk av med pensjon! Utbryter den nybakte millionæren.

Vinneren hadde levert sitt spill hos Kiwi Hagafoss på siste arbeidsdag før han gikk av med pensjon. Litt av en start på pensjonisttilværelsen. 

- Du, det her er helt vilt! Jeg skal hvertfall kose meg i sommer. Tenk å ha så flaks, sier hallingdølen som nå får kontoen fylt med nøyaktig 1.765.425 millioner kroner. 

Vinneren hadde tre rekker med premie. Onsdag kveld var det nemlig fire rekker som hadde 6 rette i Vikinglotto. Én av disse tilhørte en utenlandsk spiller, mens de tre andre tilhørte hallingdølen. Dermed stakk han av med størsteparten av andrepremiepotten på 2,1 millioner kroner. 

Dette er tallene som gjorde nordmannen til Vikinglotto-millionær:

42 - 15 - 32 - 14 - 7 - 1

Vikingtall: 5

Vi gratulerer!

Neste uke er det nye tall og nye muligheter. For å være med i trekningen må du huske å spille Vikinglotto innen onsdag klokken 18:00.

Førstepremiepotten vokser!

Ingen kapret førstepremien onsdag kveld. Dermed lever førstepremiepotten videre i sommervarmen. Neste uke kan du vinne cirka 43 millioner kroner dersom du spiller Vikinglotto innen onsdag klokken 18:00.

Klarer du å forestille deg hvordan det ville vært å ha 6+1 rette i Vikinglotto? For kort tid siden, den 3. juli, var det nettopp det som skjedde med en bergenser. 

Norsk storvinner i Vikinglotto

Den 3. juli ble en spiller 69 millioner kroner rikere. Han var alene om å ha 6+1 rette i Vikinglotto. Den heldige tok ikke Telefonen fra Hamar før dagen etter trekningen. Da vi endelig oppnådde kontakt, stod jubelen i taket hjemme hos bergenseren. 

- Gud så deilig. 69 millioner? Det er helt vilt, forteller den nybakte millionæren.

Drømmer du om å oppleve det samme? Neste onsdag kan du vinne cirka 43 millioner kroner dersom du spiller Vikinglotto innen klokken 18:00 på onsdag.

Lykke til!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

Relaterte artikler