flaxvinnerhistorie

Enda en BilFlax-Volvo suser ut til en glad vinner

En heldig mann fra Nittedal har vunnet en helfrekk VOlvo XC60 AWD R-design T8 ladbar hybrid på BilFlax. Det er fortsatt fire biler igjen å vinne i BilFlax. Vroooom! 

PREMIE: Det er igjen hele fire Volvoer å vinne i BilFlax, og fire er vunnet av heldige vinnere. Blir den femte vinneren deg?Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:2. november 2018Endret:2. januar 2023

Det er høst, og snart begynner juleforberedelsene, men noen har begynt tidlig med julegavene, ihvertfall julegaver til seg selv, som for eksempel BilFlax-lodd...

God stemning i Nittedal

En heldig Nittedøl var innom Coop Mega på Hagan og kjøpte BilFlax den 23. oktober. Det gjorde han lurt i, for det var et vinnerlodd, og når man har skrapt frem tre Volvo-symboler bytter man elegant BilFlax-loddet i en sprek Volvo XC60 AWD R-design T8 ladbar hybrid. 

Dette var den fjerde av de åtte bilene vi har i premie på de fysiske BilFlax-loddene, og det er fortsatt fire biler igjen. 

Vil du vinne en Volvo XC60 AWD R-design T8 ladbar hybrid?

Volvo XC60 T8 AWD, R-design er en SUV for opp til fem personer, spekket med avansert føreropplevelse, lyd, navigasjon, sportslig og sofistikert interiør, fra en  produsent i verdensklasse av sikre, sportslige og komfortable biler. 

XC60 T8 er også miljøvennlig i egenskap av å være en ladbar hybrid. Du kan kjøre på elmotor, eller du kan velge hybrid-drift som enten kombinerer kraftkildene 2 x elmotor og forbrenningsmotoren, eller alle tre kraftkilder samtidig og da har du i årets Flaxbil ca 407 hk og 640 nm. dreiemoment tilgjengelig.

BilFlax kan du kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. Det er igjen fire biler å vinne i BilFlax pr. 02.11.2018

BilFlax 2018 koster 25,-

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler