nabolaget

Endelig fredag i Nabolaget: Hvor bor ukas millionær?

Fredag er det ekstra spenning i nabolag rundt omkring i Norge. I ett av dem bor det en millionær.

MILLIONÆR-NABOLAG: I ett nabolag blir det ekstra (million)jubel fredag kveld. Kanskje blir det her i Vardeneset i Stavanger, eller kanskje et helt annet sted?Tupungato - stock.adobe.comFoto: Marek SLUSARCZYK/Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:6. oktober 2023

I kveld skjer det igjen: En Nabolaget-spiller får telefonsamtalen hen neppe glemmer med det første: Selveste Telefonen fra Hamar, med budskapet om at 1 million kroner er på vei inn på konto.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Hadde lagret vinnernummeret

Forrige fredag landet geotagen i Vestland fylke, nærmere bestemt i et nabolag i Sveio kommune. Hovedvinneren, en kar i 40-åra, gjorde seg klar til å ta en tur på byen da Norsk Tipping slo på tråden.

– Vi skal en tur på byen nå, men det var planlagt før du ringte. Nå blir det feiring, humret en meget fornøyd vinner.

Sveibuen var litt forberedt da han svarte.

– Jeg har lagret nummeret deres, så det sto «Norsk Tipping» på telefonen. Da ble jeg temmelig happy.

Som mange andre vinnere, så han for seg å bruke noe av pengene på bil og bolig. I tillegg:

– Det blir nok en heftig ferie, sa Nabolaget-millionæren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette er Nabolaget

Nabolaget er et lotterispill hvor du kan bli millionær på adressen din. Hvis du vinner, vinner i tillegg også de av naboene dine som har spilt, uten at du trenger å dele av premien din.

Du kjøper en deltakelse, som registreres på adressen din. Da er du med i trekningen hver kveld en hel uke fra og med den dagen du kjøpte spillet. Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle deltakerne, som vinner hovedpremien på 10 000 kroner. På fredager trekkes seks nabolag. Fem av dem har en hovedpremie på 100 000 kroner, mens ett av nabolagene har en hovedpremie på 1 million kroner.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler