nabolaget

Endelig fredag – og endelig hovedtrekning i Nabolaget

Nabolaget bringer spenning fra mandag til søndag. Men fredagene er spesielle; da garanterer vi at én spiller vinner 1 million kroner. Blir det deg?

HVOR LANDER GEOTAGEN? Den som sitter på ukas hovedadresse, kan kalle seg millionær. Illustrasjon: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:9. mai 2024

Har du levert Nabolaget innen spillefristen kl. 19 fredag, er du ikke bare med én uke – men du er også en av dem med et lodd i hatten for millionpremien. Og skulle du vinne, er sjansen stor for at det blir jubel hos naboene. Hvis de har spilt Nabolaget, da.

De kan i så fall se fram til premier på alt fra 50 kroner til 100 000 kroner ut ifra hvor nær de bor hovedvinneren.

Fredag er Nabolagets hovedtrekning. I tillegg til millionpremien, trekkes det også fem andre vinnere som får en premie på 100 000 kroner hver. Også her er det gode nyheter for de nærmeste spillende naboene.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Jeg rister

Forrige fredag landet geotagen på «Den hvite by ved Mjøsa», Gjøvik. Her satt en trofast Nabolaget-spiller på adressen med millionpremie.

– Guri meg, utbrøt vinneren da vi tok kontakt utpå kvelden.

Det var en kvinne i 70-årene som fikk Telefonen fra Hamar.

– Jeg syntes det var noe kjent og litt rart med nummeret som ringte, så jeg sa til mannen min at jeg tror det er Norsk Tipping som ringer, sa en glad millionær.

Hun var ganske klar på hva premien skulle brukes til.

– Jeg skal dele premien med familien, så de skal få en sum hver. Utover det må det kanskje bli en liten feiring etter hvert.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette er Nabolaget

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

  • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens de fem nærmeste spillende naboene vinner 100 000 kroner hver.

  • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

  • Det er avstanden til hovedvinneren i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner – jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Fredag10. mai er det igjen klart for ukens hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler