Ender Liverpool opp som Barcelona?

Roma vippet Barcelona ut av kvartfinalen etter å ha tapt 1-4 borte. Gjør de det samme også etter å ha tapt 2-5 borte mot Liverpool? Real Madrid blir finalemotstander.

FotballColourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:29. april 2018Endret:2. januar 2023

Hvem møter Real Madrid i finalen i Champions League? Liverpool har halvannet bein i Kiev, der finalen skal spilles lørdag 26. mai, men Roma har ikke gitt opp.

Returkampen spilles onsdag kl. 20.45 på Olympiastadion i Roma med det velkjente utgangspunktet at Liverpool vant førstekamp 5-2. 

Kampen ser du på Viasport 1 fra kl. 20.45.

Som mot Barcelona?

Roma ble avskrevet allerede etter den første kampen i kvartfinalen mot Barcelona. Messi & co. vant hele 4-1 hjemme på Camp Nou, og de fleste regnet returkampen som en proforma-affære.

Men ikke romerne.

De fikk 1-0 tidlig i kampen - og samtidig blod på tann. Barcelona ble bortimot overfalt, og da 2-0 kom på straffe etter en time, var Barcelona for alvor på gyngende grunn. Åtte minutter før ordinær tid headet Manola inn 3-0. 

Dermed endte det 4-4 sammenlagt, og Roma gikk videre på flere scorede bortemål.

I semifinalen på Anfield så det enda mer kjørt ut for Roma da Liverpool gikk opp til 5-0 etter 69 minutter. Men da var de helrøde fornøyd, og to reduseringsmål i løpet av kampens siste ti minutter gjorde at Roma endte med samme utgangspunkt som før hjemmekampen mot Barcelona.

Det vil si - det ser litt bedre ut nå, for nå vil Roma gå videre også med 4-1 - ikke bare med 3-0.

Spill på Roma - Liverpool på Langoddsen her

Relaterte artikler