England - der håpet alltid lever

England er sammen med Saudi-Arabia eneste VM-land med alle spillerne i hjemlig liga. Vi får for engelskmennenes skyld håpe likheten stopper der.

Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:15. juni 2018Endret:2. januar 2023

England har alltid det lille håpet med seg hjemmefra når de drar ut på internasjonale mesterskap, men det ender ofte med en stor eller liten skuffelse.

En slags underdog

I år er kanskje forventningene lavere. England stiller med spillere kun fra hjemlig liga. Selv om det er Premier League-stjerner over en lav sko, er det ikke like lett å oppdage verdensstjernene. Harry Kane vet hvor motstandermålet står, men det er ikke til å stikke under en stol at de fleste engelske spillerne støtter seg på utenlandske stjerner i sine respektive klubblag.

Men kanskje kan et slags underdog-utgangspunkt være noe England-sjef Gareth Southgate trives med?

Litt tidligere på dagen spiller gruppens to andre lag:

Slik spilles gruppe G:

Mandag 18. juni  Kl. 17.00Belgia - PanamaTV 2Kl. 20.00Tunisia - EnglandNRK1   Lørdag 23. juni  Kl. 14.00Belgia - TunisiaTV 2   Søndag 24. juni  Kl. 14.00England - PanamaTV 2   Torsdag 28. juni  Kl. 20.00England - BelgiaNRK1Kl. 20.00Panama - TunisiaNRK3

Her finner du resultater og tabeller for alle VM-gruppene

Hele VM-progammet

Vi har laget en oversikt over hele fotball-VM slik at du lett kan følge med og planlegge timene foran TV-en. Vi har satt opp kampene både dag-til-dag og gruppevis.

Her kan du laste ned VM-programmet (PDF)

Relaterte artikler