Er du gamingforelder? Da bør du få med deg dette!

I helgen er det duket for dataspilling på høyt nivå under Oslo E-sportfestival, der landets beste spillere braker sammen. I tillegg til god underholdning, er det lagt opp til mye læring for tilskuerne - foreldre inkludert. 

Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:23. mai 2019Endret:2. januar 2023

E-sportfestivalen arrangeres lørdag 25. og søndag 26. mai i Meets lokaler på Ullevål stadion. Her samles altså landets beste e-sportspillere. 

Det konkurreres fra scenen i sluttspillet i noen av de mest populære spillene, blant annet CS:GO, Fifa og League of Legends. Det forventes høyt nivå og spennende kamper. 

I tillegg blir det massevis av forskjellige aktiviteter å finne på. "Gamermamma" Camilla Lynne Bakkeng kommer og forteller om sine erfaringer med det å ha barn som gamer, og du kan prøvekjøre Norges mest realistiske racing-simulator.

Om du ikke spiller selv, blir dette en fin anledning for å lære om hva E-sport er, og bli kjent med en utrolig spennende underholdningsform i vekst.

Har du ikke anledning til å delta på festivalen kan du følge alle kampene direkte på VG.no eller Gamer.no. Program og billetter finner du på osloesportfestival.no.

Relaterte artikler