nabolaget

Er du klar for fest med Nabolaget?

Forrige uke var det fullt øs på Karmøy, Hellesylt, Skarnes, Elverum, Vestfossen og Ottestad. Blir det ditt nabolag som kan juble denne uken? 

NABOLAGET: Blir nabolaget ditt trukket ut fredag 1. mai?
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:26. april 2020Endret:2. januar 2023

Fredag 1.mai er en viktig dag i Norge og resten av verden - det er arbeidernes internasjonale kampdag hvor man feirer og demonstrere for arbeidsfolks rettigheter. Men fredag 1. mai er det som alle andre fredager også spill og spenning hos Norsk Tipping.

Fredagsmoro

 Ukens hovedtrekning i Nabolaget holdes på fredager. Da trekker vi som vanlig ut seks nabolag, og i ett av disse vinner hovedvinneren 1 million kroner. (De fem andre naboene av millionvinneren i Million-nabolaget vinner 100 000 kroner hver hvis de har spilt Nabolaget)

Spill Nabolaget her

På fredagens hovedtrekning er det også fem andre nabolag - i tillegg til Millionvinner-nabolaget - som vinner stort. I disse fem andre nabolagene vinner hovedvinnerne 100.000 kroner hver, og det premier for naboene også. Både 10 000-kroners premier og mindre premier, avhengig av hvor langt unna hovedvinneren de bor. 

Gledeshyl på Karmøy

Forrige fredag var den en heldig Karmøybu som hadde kjøpt Nabolaget, og det spillet skulle vise seg å bli en skikkelig knallert. 

- Jeg så telleverket i appen telte meg ned helt inn til millionen, og det var gøy, sier mannen som hadde klare planer for premien.

Les mer om vinnerne fra Karmøy og resten av nabolagene fra Elverum, Vestfossen, Skarnes, Hellesylt og Ottestad.

Spill Nabolaget her

Mange store premier

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag, og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager i uken trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka, kun for en femtilapp.

Spill Nabolaget her

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 00

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler