flax

Er du klar for julefesten med MillionFlax?

Er bordet satt? Er det meste klart? Har du husket MillionFlax på tallerkenen, eller Flax Gavelapper som bordkort? 

FLAX: Har du flaks så har du kanskje MillionFlax? Legg MillionFlax på festbordet i år, lag spenning og stemning med Norges isbryter nr.1.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:9. desember 2018Endret:2. januar 2023

Til  julefesten er det virkelig rom for kos og hygge, og da anbefaler vi å sette bordet med MillionFlax som bordkort - nordmenns favorittlodd, eller med Flax Gavelapper som bordkort. 

Pynter du med MillionFlax som bordkort, stikker ett MillionFlax i serviettringen, eller legger et lodd på gjestenes tallerkener er du sikret en koselig og fin start på festen og middagen. Du kan også lage flotte gavekonvolutter! 

  • Er du glad i de store premiene men også glad i å skrape Flax, og samtidig også liker muligheten til å vinne mindre premier?  I så fall er en juleversjonen av din favorittlodd i salg nå. Du kan vinne opp til en million. 

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet!
Skrap når og hvor som helst. MillionFlax koster 25.- og du kan vinne opp til en million kroner. 
Flax Gavelapper koster 20.- og du kan vinne opp til 20 000 kroner. 

MillionFlax får du hos din kommisjonær.

Det nye røde MillionFlax-loddet kan du også skrap her.

Vinnersannsynlighet toppremie:
MillionFlax 1: 600 000
Flax Gavelapper 1: 100 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler