nabolaget

Er du Norges beste nabo?

Hvis du blir millionær i Nabolaget, så vinner dine spillende naboer også mye penger. Sånt blir det god stemning av!

GODE NABOER: Kanskje er det du eller naboen din som blir neste millionær i Nabolaget? Vinner du, vinner naboene dine også!Foto: Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:25. juni 2018Endret:2. januar 2023

I Nabolaget er det daglige trekninger i hele sommer, og du kan bli millionær på fredag! Husk å spille en femukerskupong før du reiser på ferie. 

Spill Nabolaget her!

- Nå blir du millionær!

Forrige fredag fikk 29 år gamle Thomas Høyaas fra Helle i Kragerø telefonen fra Hamar og ble millionær. Han stod og sjekket resultatet da telefonen plutselig ringte, og på displayet lyste det opp "Nå blir du millionær".

- Jeg skvatt skikkelig til! Herlighet. Det er helt sykt altså! Først tenkte jeg at det var noe feil. Jeg skjønte ingenting. Men jeg så jo på resultatene at jeg hadde vunnet 1 million kroner, samtidig som det ringte, fortalte den glade vinneren.

Artikkelen fortsetter under bildet

NABOLAGET-MILLIONÆR: 29 år gamle Thomas Høyaas og samboeren Katarina Gjeruldsen jublet da han vant 1 million kroner i Nabolaget. Nå blir det ferietur!

Vinnere hver dag i sommer 

29-åringen hadde lagret vinnertelefon-nummeret 625 60 000 som "Nå blir du millionær" på telefonen sin, så han forstod etterhvert hvem det var som ringte.  Nå skal Thomas og samboeren unne seg en ekstra fin ferie i sommer. 

Kanskje ditt nabolag er like heldig?

Hver kveld i sommer kan du vinne 10.000 kroner dersom du spiller Nabolaget. I tillegg til daglige trekninger kan du gjøre som Thomas - nemlig bli millionær på fredag. Naboene til de som vinner, får også fine pengepremier - hvis de har spilt da.

Spiller du en femukerskupong Nabolaget-kupong nå, kan du vinne hver dag i hele fem uker! Lykke til!

Spill fem-ukers Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen, uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

 (Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1 : 90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 613 391

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 52

  • Antall millionærer i 2022: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 1 000 000 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler