Et lite mirakel på Åråsen?

Skal LSK Kvinner ta seg videre til en semifinale i Champions League må Barcelona slås med minst tre mål.

IKKE GITT OPP: LSK-spillerne takker de tilrelsende supporterne etter kampen i Barcelona. Onsdag håper de på revansje.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:26. mars 2019Endret:2. januar 2023

For det ble som ventet tøft i Barcelona for dobbeltmesteren her hjemme. Allerede etter 36 minutter hadde hjemmelaget scoret tre ganger.

Resten av kampen klarte LSK å låse Barcelona ute. Dermed endte det 3-0 i den første kvartfinalen.

Er det håp for LSK Kvinner? Spill på Langoddsen.

Comeback mulig?

- Dessverre har det vist seg at vi ofte trenger en omgang eller kamp for å tilvenne oss det europeiske nivået. Vi skal vise oss fra en bedre side nå. Skuldrene er veldig lave før returkampen. Det har tidligere vist seg å være bra for oss, sier Anja Sønstevold til Romerikes Blad.

Hun viser til oppgjøret mot Frankfurt for fire år siden. Da lå LSK under med to mål før returoppgjøret. Det hentet de opp, men tapte siden etter straffesparkkonkurranse.

Publikumsrekord

Snaue 3.800 billetter er allerede solgt til oppgjøret på Åråsen. Det er mer enn de 3000 som LSK Kvinner hadde mål om å selge.

LSK Kvinners publikumrekord kom tilbake for to år siden da PSG var motstander og er på knappe 2000.

I helga startet Toppserien her hjemme. For LSK ble det full pott etter en sterk snuoperasjon. Kolbotn ledet 3-1 etter 73 minutter.

Da reduserte Guro Reiten. To minutter senere utlignet Emilie Haavi før nevnte Reiten sørget for tre LSK-poeng i det 89. minutt.

Onsdag 18.30: LSK Kvinner - Barcelona, direkte på TV 2 Zebra.