eurojackpotvinnerhistorie

Rekordmange spilte Eurojackpot og potten øker

Aldri før har så mange nordmenn deltatt i Eurojackpot som denne uken, men ingen fikk 5+2 rette, så nå stiger potten til gigantiske 789 millioner kroner neste uke. Vår nasjonale millionvinner var denne uken fra Fosnavåg.

JACKPOT: Neste uke er Eurojackpot på ca. 789 millioner kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:19. januar 2018Endret:2. januar 2023

Hver fredag trekker vi en vinner av 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner blant alle som har spilt Eurojackpot hos Norsk Tipping.  Fredag 19. januar var det en mann fra Fosnavåg som ble trukket ut som nasjonal vinner.
Mannen har nå en million ekstra på kontoen, og en reisekonto hos Berg-Hansen reisebyrå pålydende 100.000 kroner. 

Skal følge damelandslaget i et mesterskap

- Jaudå, dette føres greit ut det. Det var artig å vinne og jeg registrerer med glede at Grasrotandelen skal opp. Det liker jeg godt for jeg er engasjert i det lokale idrettslaget. Det har jeg vært siden 80-tallet og idrett er viktig kultur sier mannen som skal reise for å se favorittsporten.

- Håndball er min favoritt. Nå skal jeg ta meg en tur og se damelandslaget spille i et stort mesterskap, sier den spreke vinneren fra Fosnavåg, som i tillegg til forestående mesterskap, gleder seg til å kunne fortelle en kompis om premien.

- Nå kan jeg erte en kompis som har vunnet stort tidligere, og vise ham at det er flere som kan kunsten, sier han og ler. Morgendagen byr uansett på favorittsporten på TV

- Jeg gleder meg til håndball i morgen, så det blir nok ei rolig feiring i kveld. Jeg skal bort og besøke en kompis, og tipper at det blir to kopper kaffe i stedet for en, sier han og ler.

Vi gratulerer!

Her finner du trekningsresultatene for Eurojackpot

Potten øker og Eurojackpot stadig mer populært

Aldri før har så mange nordmenn vært med i Eurojackpot som i kveld fredag 19. januar, og Eurojackpot er veldig populært, men hverken i Norge eller de andre Eurojackpot-landene var det noen som hadde alle de fem hovedtallene og to stjernetallene.

Førstepremiepotten øker dermed fra denne fredagens 645 millioner kroner til cirka 789 millioner kroner fredag 26. januar.

For å være med i kampen om den potten, må du spille før fredag 26. januar. kl. 19.00.

Spill Eurojackpot her

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

 

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler