Eurojackpot: Vinn over en halv milliard på fredag

Eurojackpot: Vinn over en halv milliard på fredag

GIGANTPREMIE: Vinner du på fredag trenger du ikke gjøre annet enn det du har lyst til, resten av livet.

Foto: Colourbox

Eurojackpot: Vinn over en halv milliard på fredag

Tallet er 513. Du kan vinne femhundreogtretten millioner kroner. I Eurojackpot hos Norsk Tipping. På fredag. 

Har du lyst til å vinne stort. Ikke sånn "fem kilo kaffe, en spekeskinke og en eske konfekt på den lokale bingoen" - stort, men sånn skikkelig stort. Sånn over en halv milliard kroner - stort? 

Da skal du levere Eurojackpot med en gang, og før fredag kl. 19.00. Fredag kan potten gå til en alenevinner, og hvis du spiller kan det være deg som vinner 513 millioner kroner. Du kan bli den mestvinnende spilleren hos Norsk Tipping noengang.  

 

Elleville 513 millioner kroner

Femhundreogtretten millioner kroner. Det føles kilende moro bare å skrive det. Vi kan ikke helt forestille oss hvordan det ville føles å vinne det. Men det kan kanskje du? 


Spill Eurojackpot for å vinne 513 millioner kroner på fredag her

 

Andrepremie på 40 millioner kroner

Andrepremiepotten er på friske 40 millioner kroner. 

I tillegg trekker vi ut en norsk spiller som vinner 1 million kroner + 100.000 kroner i reisegavekort. Denne vinneren trekkes tilfeldig ut blant alle leverte rekker. Det er mange muligheter til å bli millionær med Eurojackpot. 

Spill Eurojackpot her.

 

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjanse for andrepremien er i snitt 1:6 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)