extra

Abonner på Extra – så er du alltid med!

Hender det at du glemmer å levere Extra-kupongen? Da har vi en nyhet til deg - nå kan du nemlig abonnere på spillet.

NYHET! Nå kan du abonnere på Extra i app.Colourbox/Kjersti Skåret
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:8. juni 2022Endret:3. januar 2023

Nå kan du også abonnere på Extra. Abonnerer du på spill fra Norsk Tipping fra før, er det nå bare å legge til Extra i ditt abonnement, så leveres spillet automatisk for deg hver uke.

Vi leverer Extra for deg automatisk

Når du oppretter et abonnement for Extra, leverer vi spillet automatisk for deg hver uke. Dersom du velger å sette opp et abonnement for en Extra-kupong, koster det deg fra 50 kroner i uka. Pengene trekkes ukentlig direkte fra bankkortet du har registrert hos Norsk Tipping, så du trenger ikke å sørge for å ha penger på spillerkontoen din. Du kan velge å abonnere på følgende varianter:

  • Nye tall hver uke

  • Lykkekupong

  • Fyll ut selv

Etter du har opprettet et abonnement, vil dette belastes ditt registrerte bankkort hver mandag. Spilldeltakelser per uke finner du under "Mine spill". Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Abonnementet kan avsluttes når som helst

Extra-abonnementet ditt tegnes for seks måneder om gangen. Når seks måneder nærmer seg passert, får du en SMS fra oss i Norsk Tipping med en påminnelse om å fornye abonnementet. Hvis abonnementet ikke fornyes eller administreres på andre måter i løpet av seks måneder, blir abonnementet avsluttet. Du kan også når som helst avslutte abonnementet ditt via «Min side».

Har du spørsmål om abonnement på Extra? HER finner du «Ofte stilte spørsmål».

Litt usikker på hva Extra er?

Extra er et bingolignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag, som har mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner.  Extra kan du kjøpe både digitalt og i butikk.

Lykke til!


Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler