Chelsea - Man. United i kveld

Sju av kvartfinale-lagene i FA-cupen er klare. Mandag kveld gjør Chelsea og Manchester United opp om den åttende og siste plassen.

CUP-DUELL: Mandag kveld er det klart for cup-drama på Stanford Bridge: Chelsea - Manchester United.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:15. februar 2019Endret:2. januar 2023

Fredag, lørdag og søndag ble de sju første 5. runde-kampene spilt, og samtlige endte med favorittseire.

I seks av dem møttes lag fra forskjellige divisjoner, og alle lagene fra høyere divisjoner vant: Watford, Brighton, Millwall, Manchester City, Wolverhampton og Crystal Palace.

Bare én kamp gikk mellom lag i samme divisjon, og der vant høyestplasserte Swansea 4-1 mot Brentford i det rene Championship-oppgjøret.

Tøft for Solskjær

Mandag kveld får vi den andre kampen med to lag fra samme serie, og spørsmålet er om det høyest plasserte laget vinner nå også?

I så fall blir det en ny seier for Ole Gunnar Solskjær, ettersom han har fått Manchester United opp på 4. plass på Premier League-tabellen, mens Chelsea har falt til 6. plass. Men en vet liksom ikke helt hva en møter når Chelsea er motstander. Mandagskveldens kamp på Stamford Bridge avslutter 5. runde, og trekningen av kvartfinalene følger umiddelbart etter at storkampen er avsluttet.

Det spilles ikke lenger omkamper i 5. runde, så det skal kåres en vinner i kveld.

Spill på Chelsea - Manchester United på Langoddsen før mandag kl. 20.25 - merk tiden

Alle kampene

Slik spilles 5. runde i verdens eldste fotballturnering.

Fredag ResultatKl. 20.45Queens Park Rangers - Watford0-1   Lørdag  Kl. 13.30Brighton - Derby2-1Kl. 16.00Wimbledon - Millwall0-1Kl. 18.30Newport - Manchester City1-4   Søndag  Kl. 14.00Bristol City - Wolverhampton0-1Kl. 17.00Doncaster - Crystal Palace0-2 Swansea - Brentford4-1   Mandag  Kl. 20.30Chelsea - Manchester UnitedViasport 1