jokervinnerhistorie

Fersk Joker-millionær: - Har frysninger over hele kroppen!

Haugesunderens rolige lørdagskveld på sofaen ble brått byttet ut med vill millionjubel da Jokeren banket på døra.

MILLIONHELG: Programleder Ingeborg Myhre gratulerer lørdagens Joker-kandidat med over 2 millioner kroner i gevinst.Foto: Nina Rundsveen
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:27. oktober 2018Endret:2. januar 2023

- Dette er helt ubeskrivelig! Er det virkelig mulig? Nå er jeg blank i øynene og har frysninger over hele meg, sier ei dame fra Haugesund og ler godt. 

Hun ble trukket ut som den gjeve Joker-kandidaten den siste lørdagen i oktober og kunne vinne hele 2,1 millioner kroner dersom hun klatret helt til topps på premiestigen.

Nervepirrende trekning

Kvinnen valgte å la maskina Embla ta opp og ned-valgene på følgende tall: 7 - 6 - 5 - 9 - 2.

Selv fulgte Joker-kandidaten spent med på trekninga fra sofaen hjemme i Haugesund, og det hele skulle vise seg å bli en svært så nervepirrende affære.

Embla valgte riktig på de to første tallene, og kvinnen klatret dermed oppover premiestigen. Men da maskina bommet på de to neste, rykket Joker-kandidaten tilbake til start.

På det siste tallet dukket derimot selveste Jokeren opp.

- Jeg måtte bare le da jeg så hva som skjedde! Det er helt fantastisk! Nå ble lørdagen snudd på hodet. Jeg skulle egentlig slappe av på sofaen, men det går jo ikke nå, jubler den nybakte millionæren.

Hva går gevinsten til?

Joker-vinneren forteller at hun må tenke litt på hva premien skal brukes til.

- Men den kommer godt med! Det er helt sikkert, sier hun fornøyd.

Vi gratulerer!

Drømmer du også om å bli Joker-millionær? Spill her innen onsdag klokka 18.00!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner i Joker er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler