flax

Festbordet blir festlig med MillionFlax

Har du lyst til å toppe festbordet med noe ekstra? MillionFlax på hver kuvert setter stemningen. 

FEST: MillionFlax setter stemningen for julefestenSverre Houmb/Norsk Tippingsverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:12. desember 2018Endret:2. januar 2023

Sett festbordet med  MillionFlax  - nordmenns favorittlodd. 

Pynt med MillionFlax som bordkort, og stikk ett MillionFlax i serviettringen, eller legg et lodd på gjestenes tallerkener. Det setter stemningen og bryter isen på beste vis. 

  • Er du glad i moro, spenning og de store premiene?  I så fall er en juleversjonen av din favorittlodd i salg nå. Du kan vinne opp til en million kroner. 

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

MillionFlax får du hos din kommisjonær.

De røde MillionFlax-loddet kan du også skrap her.

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler