flaxvinnerhistorie

Fikk et innfall om å prøve MillionFlax - det lønnet seg

Østfoldingen koser seg med Flax-skraping, men MillionFlax har ikke vært noen favoritt. Inntil nå.

FORANDRING FRYDER: Det ble behersket jubel etter milliongevinst på et - for mannen - nytt lodd.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:25. januar 2022Endret:3. januar 2023

Mandag 24. januar 2022 blir ikke glemt med det første for mannen i 70-åra fra Sarpsborg. Det var dagen det utrolige skjedde - med et påfyll av 1 million kroner på bankkontoen. 

Flax kan kjøpes hos alle Norsk Tippings kommisjonærer, i tillegg til butikker og kiosker. Man kan også skrape digitalt.

- Tror ikke det kan skje

- Jeg kjøper Flax-lodd et par ganger i måneden, men stort sett er 20X Pengedryss eller KryssordFlax det går i. Men på butikkturen mandag ble det ikke slik, sier sarpingen - og legger til: 

- Jeg fikk liksom et innfall, og bestemte meg for å kjøpe MillionFlax-lodd i stedet.  

LES OGSÅ: Fire Flax-millionærer på én uke

Se video: Hvem skal man dele med? (Saken fortsetter under videoen).

Vel hjemme fra butikken satte han seg ned for å skrape. Og der dukket symbolene opp - som bevis på at han var blitt millionær. 

- Helt utrolig. Det er jo slikt en ikke tror kan skje, men plutselig lyste det opp foran meg. Helt utrolig, gjentar den sindige karen. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flinke barn

Under en time etter at han hadde kjøpt loddet, var han tilbake i butikken for å heve premien. 

- Han som solgte meg loddet sto der fortsatt. Det var første gangen han hadde vært på noe slikt, sier millionvinneren humrende. 

Uten nevneverdig endring i hvilepuls, kunne han fortelle at han hadde hoppet over feiring av millionpremien. Planer for millionpremien hadde han så vidt fått tenkt litt på. 

- Jeg vet ikke helt hva det blir til for egen del, men at det blir litt til barna mine er helt sikkert. De er veldig flinke til å hjelpe meg med forskjellige ting, så det fortjener de, sier en glad, men fattet vinner. 

Vi gratulerer!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler