jokervinnerhistoriefremside

27-åring vant 1,9 mill. i Joker: – Jeg er målløs

For andre gang på en uke dukket jokeren opp og sikret toppremie til Joker-kandidaten. Lørdag var det en kvinne (27) fra Bergen som kunne juble over en premie på 1 940 000 kroner.

FERSK JOKER-MILLINÆR: Det ble både joker-jubel og millionpremie til bergenskvinnen som lørdag ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:11. november 2023

Blant lørdagens over 40 000 Joker-vinnere var det en kvinne (27) fra Bergen i Vestland som trakk det lengste strået. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

Bergenseren var dermed sikret en inngangspremie på 388 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 1 940 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

– Oi. Det er jo helt utrolig, sier kvinnen overrasket når Norsk Tipping ringer for å gratulere henne som kveldens Joker-kandidat.

Kvinnen hadde bare spilt Joker noen få ganger tidligere og var derfor litt usikker på hvordan spillet fungerte.

– Kanskje det er like greit at maskinen tar valgene, sier kvinnen og forsikrer om at hun skal få med seg trekningen på tv.

Til topps på andre tallet

Det ble dermed Ask sin oppgave å ta de logiske valgene for Joker-kandidaten lørdag kveld.

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

5 - 3 - 1 - 4 - 3

Det startet med en lei bom for bergenseren på det første tallet. Allerede på andre tall dukket imidlertid jokeren opp og sendte kvinnen rett til topps på premiestigen. Den ferske Joker-millionæren kan dermed glede seg over at nøyaktig 1 940 000 kroner er på vei til hennes konto.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Boligdrøm og studielån

Når Norsk Tipping ringer tilbake etter tv-trekningen er det en sjokkert, men blid bergenser som svarer.

– Det gikk veldig fort. Jeg var så nervøs, så jeg rakk bare så vidt å få med med premiesummen før det var over, sier 27-åringen glad.

– Jeg er helt målløs. Inngangspremien var helt utrolig for meg, så jeg var allerede fornøyd, småler bergenseren.

Hva premien skal gå til har hun også gjort seg noen tanker om:

– Jeg er student, så pengene kommer veldig godt med. Premien skal nok gå til å nedbetale studielån og kanskje en ny bil.

I bakgrunnen legger kjæresten til at det kanskje skal bruke litt på bolig også.

– Det blir nok kanskje til at vi legger litt penger i å kjøpe oss bolig etter hvert, ja, sier den ferske Joker-millionæren seg enig med kjæresten.

Kupongen hadde 27-åringen kjøpt på mobil.

Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie lørdag kveld. Over 40 000 store og små premier ble delt ut denne lørdagen til heldige vinnere. Blant disse var det fire heldige spillere som hadde 5 rette og sikret seg 121 255 kroner hver i premie.

Joker
11. november 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser allerede onsdag

Allerede kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Vikinglotto. Potten vil da ligge på ca. 1 million kroner

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler