Fikk Joker'n på første og vant 2,7 millioner

Fikk Joker'n på første og vant 2,7 millioner

FORNØYD: Programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang kunne konstatere at en Tønsberg-mann ble 2.773.000 millioner kroner rikere etter å ha vunnet i Joker.

Gro Synstad

Fikk Joker'n på første og vant 2,7 millioner

For andre helg på rad er Joker-vinneren fra Tønsberg. Lørdagens vinner kunne glede seg over å vinne 2,7 millioner kroner.

Ukens Joker-kandidat var mann fra Tønsberg i Vestfold. Dette er andre lørdag på rad Joker-vinneren er fra Tønsberg. Lørdag 3. mars vant også en mann derfra førstepremien i Joker -  han kunne innkassere 2.075.000 kroner.

Spill Joker du også!

Mannen som vant 10. mars ønsket at Ask foretok trekningen. Tønsberg-mannen som ønsker å være anonym sikret seg inngangssummen på 555.000 kroner, og kunne vinne 2.773.000 kroner om han gikk helt til topps på premiestigen.

Tallene han spilte på var disse: 6 - 4 - 8 - 8 - 0.

Ask prikket inn Joker'n på første tall. Dermed kunne den heldige vinneren glede seg over toppremien på 2.773.000 kroner.

- Nå er jeg enormt glad. Det kom så brått på meg da Joker'n kom på første tallet. Da tok jeg et godt tak rundt samboeren min og sa gratulerer til oss begge. Det er stort å vinne så mye i et lotteri, forteller mannen.

Bli med i neste trekning - spill Joker!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Sjansen for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:350.000 (onsdag) og 1:550.000 (lørdag) per rekke.)