flaxvinnerhistorie

Fikk sjokk på lørdagsmorgenen: Vant 1 mill. på MillionFlax

Det ble en brakstart på lørdagen for en kvinne i 50-åra fra Sarpsborg da hun skrapte frem toppremie i MillionFlax.

RASK OPPVÅKNING: Det er ikke alle forunt å starte dagen med nyheten om at man har vunnet 1 million kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:12. juli 2021Endret:3. januar 2023

Egentlig skulle ny-millionæren kun levere en Lotto-kupong da hun satt med mobilen framme lørdag morgen 10. juli.

- Men så ble det et par Flax-lodd også da, siden jeg først var i gang, sier sarpingen, som forteller at hun på første lodd vant 25 kroner, og at hun fort kunne stoppet der ettersom hun ikke spiller Flax særlig ofte.

- Det er rart å tenkte på at dersom jeg hadde stoppet der, så hadde ikke millionen blitt noe av. Men jeg tenkte "nå tar jeg ett til", sier den glade vinneren, som altså totalt hadde sikret seg 1 000 025 kroner etter at hun var ferdig med å skrape MillionFlax-lodd nummer to.

- Det var litt av et sjokk på en lørdagsmorgen, humrer hun.

Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

- Jeg hadde helt ærlig vært kjempefornøyd med 10 000 kroner eller 100 000 kroner, for det er jo moro uansett når man vinner litt ekstra - men så ble det visst veldig ekstra!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vil dele premien

Det kan fort bli mange tanker når det snart tikker en million inn på konto.  Etter å ha brukt helgen på å tenke seg om, tror vinneren at pengene først og fremst vil gå til oppussing av hjemmet.

- Og så må det fort gå en slant til barnebarna, sier hun - for det later til at samtlige av dem har fått med seg at bestemor har hatt kjempe-Flax.

Norsk Tipping gratulerer!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler