flax

MillionFlax: Finner du feilene?

MillionFlax har fått ny høstdrakt. Vi har feiret med å tøyse litt med MillionFlax-loddet. Det er fem ting som mangler på det ene loddet – klarer du å finne feilene?

NY HØST = NY START: På tide å «kickstarte» hjernen etter sommerferien? MillionFlax hjelper deg i gang..
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:4. august 2023

En del ting mangler på det øverste MillionFlax-loddet. Klarer du å finne feilene? Du kan sammenligne med loddet uten feil som ligger rett under.

MillionFlax med feil

MillionFlax uten feil

HØSTENS VARIANT: Dette spennende loddet er høstens utgave av MillionFlax.

PS! Fasiten finner du lenger ned.

Her kjøper du MillionFlax

MillionFlax kan kjøpes hos over 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også skrapes digitalt via Norsk Tippings nettsider eller app – da med noe mindre skrapestøv.

Fasit

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler