Fire lag jakter fire på rad

Fire Premier League-lag kom ut av august med full pott. Nå jakter Liverpool, Chelsea, Tottenham og Watford sin fjerde strake seier.

FULL POTT: Fire lag har full pott etter tre runder. Det vil det ikke være etter runde fire i Premier League.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:29. august 2018Endret:2. januar 2023

Liverpool ble sett på som den største utfordreren til Manchester City i kampen om ligagullet før sesongen. Rødtrøyene fra Merseyside har så langt innfridd. Sesongens tre første ligakamper har gitt full pott, sju mål framover og null bakover.

Trioen Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah scoret tilsammen 57 ligamål forrige sesong. To av tre er godt i gang denne sesongen. Mané har scoret tre og Salah to, mens Firmino fortsatt mangler nettkjenning. Men spissen kan trøste seg med at han har vært nest sist på to scoringer.

Lørdag formiddag ventet den tøffeste kampen så langt. Leicester borte. Seriemesteren fra 2016 åpnet med et tap på Old Trafford, men har siden hanket inn seks av seks mulige poeng. Tre poeng ble sikret sist helg etter at midtstopper Harry Maguire avgjorde på overtid.

Kampen mot Leicester endte til slutt med 2-1-seier til Liverpool, som nå står med tolv poeng av tolv mulige.

God Sarri-start

Chelsea har fått en fantastisk start under Maurizio Sarris ledelse. Italieneren har vunnet sine tre første i sjefsstolen. Huddersfield, Arsenal og Newcastle har blitt slått i tur og orden. I to av kampene har superstjernen Eden Hazard startet på benken.

En nysignering har fått en hel del skryt for Chelsea-suksessen, nemlig Jorginho. Brasilianeren spilte under Sarri i Napoli, og det var nok ikke tilfeldig at han ble med over til London. Fra sin defensive midtbanerolle har han styrt Chelsea-skuta på et fabelaktig vis.

Lørdagens motstander er et annet ubeseiret lag, Bournemouth. Seier mot Cardiff og West Ham samt uavgjort mot Everton er fasiten etter tre runder for Eddie Howes mannskap. Joshua King markerte seg med en straffescoring mot Everton sist, mens spissmakker Callum Wilson står med to pinner på tre kamper.

Lørdag: 16.00: Chelsea - Bournemouth, TV 2 Sport Premium. Spill på Liveoddsen her!

Watford-overraskelse

De to siste lagene med full pott så langt møtes søndag. Watford har vært en liten overraskelse med sin perfekte ligastart. Brighton, Burnley og Crystal Palace har alle blitt slått. Midtbanespiller Roberto Pereyra er delt toppscorer i ligaen med sine tre poeng.

Tottenham, som ikke hentet en eneste spiller i sommer, imponerte stort med en 3-0-seier på Old Trafford mandag. I tillegg slo de Newcastle knepent i serieåpningen og Fulham hjemme på Wembley.

Harry Kane har for første gang scoret i august måned. Lucas Moura har virkelig fått fart på Spurs-karrieren med tre nettkjenninger.

Søndag: 17.00: Watford - Tottenham, TV 2 Sport Premium.

Relaterte artikler