lottovinnerhistorie

Roger ble Lotto-millionær: - Utrolig!

Lørdag betyr Lotto-spenning og mange satt kanskje spente med Lotto-rekka si i hånda. Kvelden endte med at fire personer kunne huke av samtlige tall og kalle seg selv Lotto-millionær.

LOTTO: Fire personer hadde sju rette lørdag 21.november. En av dem var Roger Hagbø fra Molde.Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:21. november 2020Endret:2. januar 2023

Mange drømmer om å vinne i Lotto og for fire personer ble dette en realitet lørdag 21. november. Nå er de Lotto-millionærer og nøyaktig 3 713 035 kroner rikere.

Dette er de ferske Lotto-millionærene

Med sju rette følger en vinnertelefon fra Hamar. Slik reagerte de fire, da de fikk beskjeden om at de hadde blitt Lotto-millionærer. Samtlige fikk bakoversveis, da ingen hadde sjekket kupongen selv.

Roger Hagbø fra Molde i Møre og Romsdal

Roger hadde en fin vennegjeng rundt seg da Lotto-trekningen surret på TV-skjermen, men at han hadde syv rette fikk han ikke med seg.

- Hva er det du sier? Jeg satt akkurat og sa til vennene mine "Tenk å være så heldig å være en av de fire" også skjer det, sier Roger, mens vennegjengen jubler i bakgrunnen. 

Roger hadde lagret nummeret og så at det var Norsk Tipping som ringte. Da ble han skjelven med en gang.

- Dette er den beste telefonen jeg har fått noensinne! Nå skal jeg kjøpe ny leilighet og bli gjeldsfri. Dessuten vanker det litt ekstra fine julegaver, sier Roger, mens latteren sitter løst hos vennene i bakgrunnen.

Roger kjøpte sitt spill via Norsk Tipping sin app.

Kvinne fra Voss i Vestland

Den heldige kvinnen fra Voss satt og så på Lotto-trekningen, men fikk ikke med seg at hun var en av de fire nye Lotto-millionærene. 

- Gubban Noa! Jeg følger jo aldri med på Lotto-rekka mi under trekningen, fordi jeg tuller med at jeg aldri vinner likevel, sier den blide dama som nå gleder seg til å dele nyheten med familien.

- Dette trodde jeg aldri at jeg skulle få oppleve, fortsetter vinneren som også forteller at premien skal deles med både barn og barnebarn.

Kvinnen, som ønsker å være anonym, kjøpte Lotto på MIX G Kløve.

 Mann fra Nittedal i Viken

Mannen fra Nittedal hadde lagret Norsk Tipping sitt nummer og svarte dermed med en spent stemme.

- Nå tuller du? Bare vent litt, er det første vinneren sier før han setter på høyttaleren på telefonen og ber om å få vinnerbudskapet en gang til. Da høres en jublende kvinnestemme. 

- Kona sa akkurat at hun hadde vunnet 30 kroner i Joker og lovet å dele med meg. Så da får vel jeg også dele denne premien, flirer den nybakte Lotto-millionæren.

Mannen leverte en femukerskupong via Norsk Tipping sin app fredag den 13. november, men det er kanskje ikke så mye ulykke på slike dager likevel?

- Det er jo litt komisk. Vi sa nemlig at vi skulle prøve å få litt hell på en slik dag, også skjer det. Nå skal vi pusse opp, forteller vinneren avslutningsvis.

Vinneren ønsker å være anonym.

Mann fra Øystre Slidre i Innlandet

Lørdag var det ingen som plukket opp Telefonen fra Hamar da vi forsøkte å nå vinneren fra Øystre Slidre. Søndag fikk vi endelig svar.

- Dette kan ikke være mulig?! Jeg og broren min snakket om at det var noen herfra som hadde vunnet, men jeg sa jo "Det er jo ikke meg uansett", men du er helt sikker altså? Du tuller ikke med meg? Sier vinneren ivrig, men blidt.

Men det var ingen løgn, det var helt sant. Mannen hadde blitt over 3,7 millioner kroner rikere. Likevel trengte han overbevisning. Han hentet frem Lotto-rekka fra lommeboka og ba om å få vinnerekka opplest. Og jammen stemte ikke alle tallene. Selv da var han usikker. For å ha slik flaks, er det vanskelig å tru på.

- Wow, fy flate! Jeg har ikke ord altså, sier vinneren som også legger til at premien skal gå til å investere i bolig.

Mannen, som ønsker å være anonym, kjøpte Vinnerspillet på Narvesen Kalbakken.

Vi gratulerer til de nye Lotto-millionærer.


Dette er lørdagens vinnerrekke, i stigende rekkefølge:

8 - 10 - 16 - 24 - 25 - 29 - 33

Tilleggstall: 4

Nye muligheter neste uke

Lørdag 28. november er det igjen vinnermuligheter i Lotto. Er man alene om å ha syv rette kan en glede seg over en førstepremiepott på cirka 14 millioner kroner.

Husk også at man nå kan abonnere på Lotto. Da glemmer man ikke å levere den faste eller tilfeldige rekka. Den sikrer altså deltagelse for en, uten at man gremmes over at man ikke rakk å levere Lotto den dagen.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. Les mer om vinnersjanse for Lotto her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 11 509 409

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 190

  • Antall millionærer i 2019: 179 (inkludert andelsbankvinnere og andelslagvinnere)

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 29 455 620 kr


Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210(7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler