Flax For Livet: - Vi kjører fortsatt den gamle Forden

Flax For Livet: - Vi kjører fortsatt den gamle Forden

LETT: - Pengene gjør deg ikke lykkeligere, men de gjør ting lettere, sier mannen som vant i Flax For livet og får 20.000 kroner utbetalt i måneden, i tjue år.

foto: Trine Hisdal/Norsk Tipping

Flax For Livet: - Vi kjører fortsatt den gamle Forden

- Vi er jo trøndere som tar det med ro. Vi gjør det vi trenger, men vi kjører fortsatt den gamle Forden. Penger gjør deg ikke lykkeligere, men de kan gjøre ting lettere, sier "Jon" som vant 20.000 kroner i måneden i 20 år med Flax For Livet. 

- Det gjorde livet litt bedre. Å håndtere regninger for hus og hjem blir mye lettere, men vi har ikke tenkt mer på det. Vi har en mye mindre stressende hverdag nå, og det er kanskje like greit at alt ikke kom på en gang, men i månedlige rater, for da kommer pengene rett inn til lån og alt annet vi må betale på, sier "Jon", en trønder i slutten av tyveårene som vant i Flax For Livet i mars 2018. 

Penger gjør deg ikke lykkeligere

- Vi hadde et gammelt hus uten drenering av kjeller blant annet og alt slik koster. Det ble lettere for oss da vi har en premie på 20.000 kroner som kommer inn på konto hver måned. 

Kanskje du også har Flax? Spill her!

- Vi er jo trøndere som tar det med ro, sier Jon og ler når han får spørsmål om de ikke følte for å slå ut vingene eller gjøre noen hallingkast da de først vant en premie som samlet utgjør 4,8 millioner kroner.

- Vi gjør det vi trenger. Vi kjører fortsatt den gamle Forden. Pengene gjør deg ikke lykkeligere, men de gjør ting lettere, så jeg gjør det jeg føler er mest fornuftig. Vi er jo en familie så da prioritere jeg å pusse opp hjemmet først.

- Vi fikk strukket ut premien over lang tid. Huslånet får gå sin gang, renteoppgang eller ei, sier han fornøyd. 

Kanskje du også har Flax? Spill her!

Skraper fortsatt Flax-lodd

- Jeg skraper fortsatt Flax For Livet, det kan du jo ta med i saken, sier han og ler.

- Men jeg spiller ikke for mye penger, det er en fast fem-ukerskuponger i Lotto og selvfølgelig Flaxlodd, sier den blide og jordnære trønderen. 

Hva hadde du gjort om du vant Flax for Livet? Prøv her! 

Du får også Flax For Livet hos Norsk Tippings kommisjonærer som fysisk Flax-lodd. 

(Vinnersannsynlighet Flax For Livet 1: 1200000)