flax

Flax For Livet: - Vi kjører fortsatt den gamle Forden

- Vi er jo trøndere som tar det med ro. Vi gjør det vi trenger, men vi kjører fortsatt den gamle Forden. Penger gjør deg ikke lykkeligere, men de kan gjøre ting lettere, sier "Jon" som vant 20.000 kroner i måneden i 20 år med Flax For Livet. 

LETT: - Pengene gjør deg ikke lykkeligere, men de gjør ting lettere, sier mannen som vant i Flax For livet og får 20.000 kroner utbetalt i måneden, i tjue år.Norsk TippingTrine Hisdal
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:21. august 2019Endret:2. januar 2023

- Det gjorde livet litt bedre. Å håndtere regninger for hus og hjem blir mye lettere, men vi har ikke tenkt mer på det. Vi har en mye mindre stressende hverdag nå, og det er kanskje like greit at alt ikke kom på en gang, men i månedlige rater, for da kommer pengene rett inn til lån og alt annet vi må betale på, sier "Jon", en trønder i slutten av tyveårene som vant i Flax For Livet i mars 2018. 

Penger gjør deg ikke lykkeligere

- Vi hadde et gammelt hus uten drenering av kjeller blant annet og alt slik koster. Det ble lettere for oss da vi har en premie på 20.000 kroner som kommer inn på konto hver måned. 

Kanskje du også har Flax? Spill her!

- Vi er jo trøndere som tar det med ro, sier Jon og ler når han får spørsmål om de ikke følte for å slå ut vingene eller gjøre noen hallingkast da de først vant en premie som samlet utgjør 4,8 millioner kroner.

- Vi gjør det vi trenger. Vi kjører fortsatt den gamle Forden. Pengene gjør deg ikke lykkeligere, men de gjør ting lettere, så jeg gjør det jeg føler er mest fornuftig. Vi er jo en familie så da prioritere jeg å pusse opp hjemmet først.

- Vi fikk strukket ut premien over lang tid. Huslånet får gå sin gang, renteoppgang eller ei, sier han fornøyd. 

Kanskje du også har Flax? Spill her!

Skraper fortsatt Flax-lodd

- Jeg skraper fortsatt Flax For Livet, det kan du jo ta med i saken, sier han og ler.

- Men jeg spiller ikke for mye penger, det er en fast fem-ukerskuponger i Lotto og selvfølgelig Flaxlodd, sier den blide og jordnære trønderen. 

Hva hadde du gjort om du vant Flax for Livet? Prøv her! 

Du får også Flax For Livet hos Norsk Tippings kommisjonærer som fysisk Flax-lodd. 

(Vinnersannsynlighet Flax For Livet 1: 1200000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler