flaxvinnerhistorie

Marcus vant 50 000 kroner på luke nummer 7

Hvert år har Marcus Fagersand (22) fått julekalender av moren sin, de siste årene med Flax-lodd i lukene, og fredag 7. desember slo juleflaksen til. 

FLAX: Marcus Fagersand er svært fornøyd med kalenderen moren ga ham. Fredag 7. desember vant han toppremien i Flax Gavelapp.Norsk TippingMarcus Fagersan
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:9. desember 2019Endret:2. januar 2023

Årets første Flax Gavelapp toppremie gikk på fredag 7. desember. Da trakk Marcus Fagersand fra Hagan en Flax -gavelapp opp av den hjemmelagede julekalenderen sin.

Toppremien

- Det var deilig, det må jeg si. Jeg har fått julekalender av moren min hvert år, og de siste tre-fire årene har jeg fått Flax-lodd i hver luke. Fredag 7. desember fikk jeg en Flax Gavelapp og da vant jeg, sier Marcus, som feiret toppremien på 50 000 kroner med det samme. 

- Joda, det ble fest på fredag, med champagne og greier, det måtte til, sier han og ler.

Sparer til bolig

 Hva premien skal gå til er alt klart. 

- Jeg har tenkt å spare premien. Jeg ønsker etterhvert å kjøpe meg egen bolig. Det er kjedelig å spare, men smart, sier den heldige 22-åringen fra Hagan.

- Jeg har igjen flere luker å skrape før julaften, og har vel vunnet 200 kroner så langt, i tillegg til hovedpremien, sier den fornøyde 22-åringen som altså hadde maks flaks med Flax Gavelapper. 

 

Topp julegavene med Flax til/fra-Gavelapper.

Er mottakeren heldig kan han eller hun bli 50.000 kroner rikere.

Skriv navnet ditt og navnet til mottakeren. Ferdig! Nå får den heldige to gaver ,og kan skrape og vinne 50.000 kroner.

Flax Gavelapp koster kr. 20,- og kan kjøpes hos din kommisjonær.

  • Har du lyst til å skrape FlaxJulekalendere, MillionFlax eller annen moro? - Skrap JuleFlax her

Vinnersannsynlighet toppremie Flax Gavelapper 1: 350.000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler