flaxvinnerhistorie

Gjorde «Flax-comeback» - ble millionær

Det var noen år siden sist Flax-skraping for Oslo-kvinnen. Da hun bestemte seg for å prøve et lite comeback, ble det full jubel.

MILLIONFLAX: En heldig Oslo-kvinne ble millionær med juleutgaven av MillionFlax.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:22. november 2019Endret:2. januar 2023

- Gratulerer som Flax-millionær! 

- Tusen takk! Jeg var ikke millionær fra før, så dette var morsomt, sier Oslo-kvinnen som vant i MillionFlax den 21. november. 

Hun kjøpte Juleutgaven av MillionFlax på Coop Extra Huseby og det er ikke hver dag hun kjøper Flax-lodd. 

Sjokk

- Jeg ble så overrasket. Altså, jeg er nærmest i sjokk ennå. Jeg hadde ikke kjøpt Flax-lodd på mange år, men så fikk jeg plutselig øye på dem der jeg sto foran kassen.

Dermed kjøpte hun to lodd. Det angrer hun ikke på. Etter først å ha "varmet opp" med skraping på lodd nr. 1, ble det full klaff på det andre loddet - der summen 1.000.000 åpenbarte seg tre ganger.

Skrap Flax her

Deler med barnebarna

- Det var kjempegøy, jeg har ikke kommet ikke over det helt. Jeg var med familien og feiret litt i går, og de var selvfølgelig glade. Det faller nok litt på barnebarna, sier den heldige MillionFlax-vinneren fra Oslo.

Vi gratulerer! 

Ønsker du en liten pause, litt spenning og muligheten til å bli millionær? 
Kjøp MillionFlax. 

Juleutgaven av MillionFlax finnes også på nett og mobil her.

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler