flaxvinnerhistorie

Flax-millionær: - Det er jo helt rått!

En heldig kar fra Follo skrapte MillionFlax i sola sammen med kona, og plutselig ble han millionær. 

FLAX: En mann fra Follo ble millionær med MillionFlax den 8. mai.Foto: Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:10. mai 2019Endret:17. november 2023

- Vi har jo vært Flax-skrapere gjennom mange år, kona og jeg, forteller Follo-mannen som slo til den 8. mai, og ble millionær med MillionFlax.

- Vi kjøper et knippe forskjellige Flax-lodd en gang i uka, og har ofte vært heldige og vunnet smågevinster, sier han. 

Slo til i solsteken

- Vi har jo skrapt Flax i flere år, og jeg har vunnet fine premier tidligere, men slik flaks som vi hadde den 8. mai har jeg aldri hatt før, sier den nyslåtte millionæren, som satt med kona og koste seg i sola og skrapte Flax. 

Kona fikk sjokk

- Det er jo moro å vinne en million og det var kona som skrapte vinnerloddet, og hun fikk jo sjokk. Nå skal jeg betale en slant gjeld, og jeg gleder meg også til å ha litt ekstra god råd i noen år fremover, sier den fornøyde Follo-mannen som kjøpte loddet sitt på Narvesen Vinterbro. 

MillionFlax får du kjøpt hos Norsk Tipping sine kommisjonærer. MillionFlax er også tilgjengelig digitalt gjennom Norsk Tipping sin app. 

  • Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Det er viktig for oss i Norsk Tipping at våre spill gir deg spenning og glede – og at de ikke tar overhånd. Test dine spillevaner anonymt her!

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000.)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler