flax

Flax på kjærlighetens dag

Fredag er det Valentines day. Hvem ønsker du å glede denne dagen?

VALENTINES DAY: Hva med å pynte den originale blomsterbuketten med ett MillionFlax-lodd til din kjære?Ane-Marthe Pedersen
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenForfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:7. februar 2020Endret:2. januar 2023

Hva med å glede en av dine nære med MillionFlax? Fredag 14. februar er det Valentines day og en perfekt anledning til å glede noen som fortjener det.

Husk at du også kan spille Flax på web og mobil her!

MillionFlax er Norges mest populære Flax-lodd og gir deg muligheten til å bli millionær og å vinne mange store og små premier i tillegg.

Visste du at...

  • Det selges mer enn 36 millioner hjerteformede sjokoladebokser til Valentines day.

  • Valentines day og morsdag er dagene hvor det blir gitt flest blomster.

  •  73 prosent av de som kjøper blomster til Valentines day er menn.

  • Om lag 220.000 frir på denne dagen hvert år.

  • Rundt 9 millioner mennesker kjøper Valentines day til sine kjæledyr.

  • En bukett røde roser er, ikke overraskende, den mest populære blomsten til Valentines day. Røde roser står for sterke romantiske følelser.

Spill Flax her! 

Lykke til!

(Vinnersjanse toppremie MillionFlax 1: 600.000)


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler