flaxvinnerhistorie

Ble Flax-millionær ved kjøkkenbordet

Det ble lite nattesøvn på en mann i 50-årene fra Mosjøen etter at han ble Flax-millionær.

FLAX: En mann fra Mosjøen skrapte seg frem til 1 million kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:4. april 2021Endret:2. januar 2023

- Dette er veldig flott. Jeg kjøpte med meg noen lodd og tok de med meg hjem for å skrape dem der, sier mannen, som er i 50-årene.

Da han var tilbake fra handleturen, satte han seg ned ved kjøkkenbordet og skrapte i vei.

Sjekket flere ganger

På det ene loddet skrapte han frem «1 million» tre ganger, og han trodde først ikke det han så. Både han og familien så på loddet flere ganger, og til slutt gikk det opp for mannen at han akkurat var blitt Flax-millionær.

- Dette er veldig flott. Jeg skal bruke noen av pengene til oppussing, sier mannen, som ikke sov så veldig godt natten etter.

- Jeg sov ikke så mye da akkurat. Jeg lå og tenkte mye på det som hadde skjedd. Jeg er veldig glad nå, sier mannen.

Han kjøpte vinnerloddet på Mix Albrigtsen Herøy.

Flere vinnere i påsken

Han er ikke den eneste som er blitt Flax-millionær i påsken. Nylig vant en mann fra Siggerud også 1 million kroner.

Mannen MillionFlax-lodd på 30-årsdagen av mamma, vant 1 million kroner på det ene og ga bort noen hundretusen til broren.

- Det er helt tøysete å vinne en million på 30-årsdagen. Nå har jeg et glass rødvin i den ene hånden og deg på telefonen i den andre, sier mannen, som skal investere resten av pengene i en leilighet i Oslo hvor han bor.

Les mer her: Ble Flax-millionær på 30-årsdagen

 

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265

  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2020: 51

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler