flaxvinnerhistorie

Vant toppremie i Flax - kan juble i 20 år fremover

Hver måned i 20 år vil 20 000 kroner overføres til vinnerens bankkonto. - Jeg måtte sjekke flere ganger at jeg hadde vunnet. Det er vanskelig å tro på, sier den heldige. 

HOPPENDE GLAD: Mannen fra Stavanger kan juble i lang tid fremover.
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:26. mars 2020Endret:2. januar 2023

Det var for noen uker siden at en mann fra Stavanger kjøpte Flax for Livet-lodd på nettet. Det angrer han ikke på. Den heldige mannen kan nemlig glede seg over premien i lang tid fremover. Hver måned i 20 år vil 20 000 kroner overføres til mannens bankkonto. 

Spill Flax for livet her.

Kundeservice måtte bekrefte

Mannen gikk til innkjøp av et digitalt Flax for Livet-lodd på en formiddag, og til hans store overraskelse endte det med toppremien.

- Jeg måtte sjekke flere ganger at jeg hadde vunnet. Det var vanskelig å tro på, sier mannen.

Så vanskelig var det å tro på for den heldige mannen at han måtte ringe til Norsk Tippings kundeservice ved første anledning. Etter den samtalen kunne han legge skepsisen til side. 

- Kundeservice forsikret meg om at det ikke var tull og at drømmen var blitt virkelig. Jeg hadde faktisk vunnet, sier han og ler. 

Bedre studenthverdag og ny tørketrommel

Den fornøyde vinneren er student og påpeker at premien derfor kommer ekstra godt med. 

- 20 000 kroner ekstra i måneden er helt perfekt i en studenthverdag. Det er veldig deilig og gir en stor frihet, sier han. 

I tillegg til en bedre studenthverdag fører også premien med seg andre goder. Kort tid før vinnerloddet ble kjøpt hadde mannens eldre tørketrommel nemlig tatt kvelden og det var derfor et fint tidspunkt å vinne på.

- Jeg må innrømme at det ble kjøp av en noe dyrere og mer eksklusiv tørketrommel enn først planlagt. Det er jo litt stas å ha en kul tørketrommel, ler mannen, som ønsker å være anonym.  

Vi gratulerer!

Skrap Flax for livet på mobil her! 

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler