flaxvinnerhistorie

Tidenes bursdagsgave: Vant 20 000 kroner hver måned i 20 år

En mann fra Sandnes fikk en bursdag han sent vil glemme. En av gavene resulterte i at han nå får 20 000 kroner ekstra inn på kontoen hver måned i 20 år.

MILLIONGAVE: 65-åringens bursdagsfeiring endte med full jubel.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:25. februar 2021Endret:2. januar 2023

Onsdag 24. februar fylte mannen fra Sandnes 65 år, og dagen ble feiret med kaffe og kaker hos niesen.


Tidligere har mannen pleid å kjøpe Flax-lodd i gave til søsterdatteren på 37 år, men denne gangen var det hun som overrasket onkelen med bursdagsgave bestående av en genser, et par sokker, en sjokolade og til slutt et Flax for Livet-lodd. Gavene ble pakket opp, men Flax-loddet ble lagt til side.

Lite visste Sandnes-mannen at noen timer senere skulle dette loddet sørge for at denne bursdagen nok aldri vil bli glemt.

Gråtende niese

 - Jeg skrapte ikke Flax-loddet før jeg kom hjem, forteller mannen da Norsk Tipping tok kontakt med ham dagen derpå.

 - Jeg måtte lese det mange ganger. Jeg vil si jeg er en oppegående fyr, men da forstod jeg ingenting. Det er som å finne en nål i en høystakk, ler den glade Flax for Livet-vinneren, som ønsker å være anonym.

Som vinner av toppremien i Flax for Livet kan han nå se frem til å få utbetalt 20 000 kroner ekstra hver måned i 20 år. Det tilsvarer en gevinst på til sammen 4,8 millioner kroner.

- Da det endelig gikk opp for meg, ringte jeg niesen min og fortalte. Hun ble helt i hundre og endte til slutt opp med å grine da jeg sa jeg ville dele premien i to. Jeg var aldri i tvil om at hun skulle få halvparten, sier den rause 65-åringen.

Full applaus i butikkøen

Niesen kjørte dermed og hentet den snille onkelen før de satte kursen mot Rema 1000 Aspervik for å levere million-loddet.

- Der ble det leven. Hun i kassa skjønte ingenting da hun så loddet. Men da det endelig gikk opp for henne holdt hun på å gå i bakken. Deretter ble det full applaus i butikkøen, humrer den heldige Flax-vinneren.

Selv om den blide rogalendingen nå får en god del ekstra kroner inn på konto hver måned, har han ingen planer om å ta helt av eller endre nevneverdig på hverdagen.

- Jeg har bena godt plantet på jorda. Som pensjonist gir dette en ekstra trygghet hver måned. Pengene skal gå til livsopphold og så kan jeg leve litt romsligere innimellom. 

- Kokt i hodet

Mannen fortalte likevel at han kan tenke seg å reise litt når koronaen har sluppet taket. 

Han sov bedre enn han trodde første natten etter at han var blitt millionær.

- Jeg sov overraskende godt, likevel var jeg helt kokt i hodet da jeg våknet.

 Vinnerkupongen ble kjøpt hos Narvesen Maxi Sandnes.

Norsk Tipping gratulerer!

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265

  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2020: 51

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler