flax

Årets Flax Julekalendere er her - skrap frem en million

Flax fysiske og digitale julekalendere kan skrapes luke for luke eller du kan skrape alle luker i en fei. Nytt for året er at du kan bli millionær med den store Flax Julekalenderen. 

JULESTEMNING: Flax-julekalenderne er ute, og nå kan du få spenning og julestemning med fysiske kalendere, og kalendere på mobil og tablet.Norsk Tippingsverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:7. september 2018Endret:2. januar 2023

Skrap hver dag til og med julaften. Få den gode julestemningen hvor med fysiske Flax julekalendere, eller skrap Flax Julekalender på nettbrett eller mobil. 

Nytt for året er at du nå kan vinne en million kroner med den største Flax julekalenderen, med standard-versjonen kan du vinne en halv million. 

Flax julekalendere inneholder 24 spill, et nytt spill hver dag fra 1. - 24. desember

Flax Julekalender koster femti kroner og stor Flax Julekalender koster 100 kroner. 

Kjøp Flax Julekalender og Stor Flax julekalender her

Vinnersannsynlighet toppremier:

  • Flax julekalender 1: 500 000

  • Flax julekalender stor 1: 325 000


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler