flaxvinnerhistorie

Ble Flax-millionær lille julaften: – Trodde ikke det var sant

– Jeg fikk ganske sjokk, sier en kvinne fra Egersund som ble 1 million kroner rikere lille julaften.

JULE-MILLION? Tenk om du ender opp som Flax-millionær denne jula.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:23. desember 2023Endret:12. mars 2024

Kvinnen hadde vunnet 200 kroner på Flax Julekalender og kjøpte noen MillionFlax-lodd for gevinsten.

Hun ventet med å skrape loddene til hun kom hjem.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Gi noen kroner til barna

– Jeg sto ved kjøkkenbenken hjemme og skrapte. Jeg fikk ganske sjokk da jeg så jeg hadde vunnet 1 million kroner. Først trodde jeg ikke det var sant, så jeg måtte be mannen min sjekke. Vi fant jo til slutt ut at det var riktig. Det er skikkelig moro, sier Egersund-kvinnen.

Den ferske Flax-millionæren sier hun skal bruke pengene på litt forskjellig.

– Jeg skal gi noen kroner til barna. I tillegg blir det en reise, mens resten av pengene skal inn på sparekontoen, sier kvinnen fornøyd.

Hun kjøpte vinnerloddet på Coop Prix Hellvik. Hun hevet loddet i mobil-appen.

Har du en premie på et Flax-lodd kan du nå bruke Norsk Tipping-appen og få pengene rett inn på din spillekonto. Derfra er det enkelt å overføre pengene direkte inn på din bankkonto.

«MillionFlax-hack»

Vårt beste «MillionFlax-hack» for julen er: Fest MillionFlax-loddet i gavebåndet, så har du både en litt mer spennende «til-og-fra-lapp» og en liten ekstragave.

Visste du at MillionFlax faktisk er designet for å kunne brukes på denne måten? Joda, på baksiden er loddet trykket med et «til-og-fra-felt» og i høyre hjørnet er det et hull for gavebåndet.

Tenk om du ender med å gi bort eller få 1 million kroner i jula ...

God jul og lykke til med skrapinga fra Flax!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler