flaxvinnerhistorie

Million-jubel i sør og øst

Med bare fire dagers mellomrom kunne en mann fra Innlandet og en mann fra Farsund i Agder juble etter å ha skrapt seg frem til 1 million kroner på MillionFlax-lodd.

JUBEL: To menn kan etter å ha skrapt tre like symboler kalle seg Flax-millionærer.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:2. februar 2021Endret:2. januar 2023

Fredag 29. januar og tirsdag 2. februar er nå blitt merkedager for to nybakte Flax-millionærer. Det var nemlig på disse dagene tre like millionsymboler dukket opp på hver sin kant i Norge og skapte jubel.

Mann fra Innlandet ble Flax-millionær i bilen

- Jeg bruker å kjøpe et Flax-lodd i ny og ne, forteller mannen fra Innlandet til Norsk Tipping.

Fredag var han på handletur og valgte å kjøpe med et MillionFlax-lodd. Etter å ha satt seg i bilen klarte han ikke vente med å skrape, og til hans store overraskelse dukket det opp tre like millionsymboler.

- Jeg måtte sjekke to eller tre ganger. Premien lå på bonusfeltet, og det hadde jeg ikke forventet. Det tok ikke lang tid før jeg gikk ut av bilen og inn igjen for å registrere premien, forteller en blid vinner.

Flax-millionæren forteller at pengene skal brukes fornuftig, men han gleder seg over å være blant de heldige som får oppleve noe slikt.

- Det var en spesiell opplevelse. Ikke alle kan si de har blitt Flax-millionær i bilen, ler han.

Vinnerloddet ble kjøpt på YX Brumunddal. 

Mann (30) fra Farsund: - Nå blir det vanskelig å sove etter nattevakt

Klokken sju tirsdag morgen var 30-åringen fra Farsund i Agder fylke ferdig på nattevakt. Før han dro hjem tok han seg en rask tur innom butikken for å kjøpe med litt mat. I tillegg kjøpte han et MillionFlax-lodd. Da han kom hjem ønsket han å skrape loddet før det bar i seng, men søvnen uteble.

- Det er vanskelig å beskrive hvordan det føles. Det var veldig gøy å se tre like millionsymboler lyse mot meg, sier vinneren.

På spørsmål om det ble noe søvn etter nattevakten, svarte han lattermildt: 

- Nei, det har blitt dårlig med nattesøvn frem til nå. Vanskelig å legge seg ned etter en nattevakt når morgenen ble som den ble. Tipper jeg trenger litt søvn ganske snart, men akkurat nå er jeg bare glad. Nå skal det feries, sier han.

Vinnerloddet ble kjøpt på Kiwi Farsund.

Norsk Tipping gratulerer begge vinnerne.

             

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265

  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2020: 51

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler