nabolaget

Forrige fredag ble det Nils (37) – blir det deg denne gangen?

Hver fredag stikker én heldig vinner av med 1 million kroner i Nabolaget. Sist uke vant Nils Stephan Johansson på sin Askim-adresse.

ENKELT: For å være med i Nabolaget og trekning sju ganger i uken må du ha to ting: Fast adresse i Norge, og gyldig kupong.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:2. mars 2023Endret:6. mars 2023

Hele uka gjennom drysser Nabolaget premier over det langstrakte land, men det er på fredager det virkelig smeller. Da er det hovedtrekning i Nabolaget med hele seks vinnernabolag. Fem adressevinnere kan glede seg over 100 000 kroner hver mens den heldigste kan juble over 1 million kroner. Som alltid drypper det også på vinnernes nærmeste spillende naboer som får premier hvor størrelsen avgjøres av hvor nærme de bor hovedvinnerne.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Ble millionær på sofaen

Sist fredag var det en adresse i Askim som trakk det gjeveste kortet – nærmere bestemt adressen til Nils Stephan Johansson.

37-åringen lå hjemme på sofaen og ante fred og ingen fare da Norsk Tipping tok kontakt etter trekning.

- Jeg lå her og prøvde å finne noe å se på. Det kom veldig brått på. Jeg aner ikke hva jeg skal bruke premien på, men jeg kommer nok på noe, sa han begeistret.

Johansson fortalte at han spiller Nabolaget jevnlig – faktisk helt siden starten ifølge ham selv.

- Jeg tror jeg har vært med siden det begynte (i 2015, red. anm.), pluss litt Lotto og Eurojackpot innimellom. Må jo det. Prøver man ikke, så vinner man ikke, avsluttet han lurt. Og det hadde han jo helt rett i denne gangen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ny million på fredag

Fredag 3. mars braker løs igjen, og nye Nabolag skal kunne slippe jubelen løs. Spiller du innen fredag kl. 19.00 har du i hvert fall gjort et forsøk på å få Norges kanskje mest populære geotag til å havne hos deg.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler