Forsvarstrøbbel for Solskjær - og Ødegaard i London-derby

Ole Gunnar Solskjær har sine to midtstopper-førstevalg på skadelisten til lørdagens kamp hjemme mot Leicester. Og Martin Ødegaard og Arsenal skal ut i byderby mot Crystal Palace.

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:13. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Lørdag er det bortekamp mot Leicester som har hatt en skuffende innledning på sesongen, med to seirer, to uavgjort og tre tap. Viktige spillere ute med skader er nok mye av forklaringen til at Leicester ligger på 13. plass før helgens runde - og har seks poeng opp til Manchester United.

Premier League på Oddsen

Også i United-leiren er det skader. Midtstopper Harry Maguire har vært ute noen uker og blir heller ikke klar til lørdagens kamp.

I Nations League-finalen søndag ble nok en United-stopper skadet. Raphaël Varane har pådratt seg en skade i leggen og blir ute flere uker.

United har et hardt kampprogram i vente med Leicester i helgen, deretter Atalanta, Liverpool og Tottenham. Det er heller ikke lenge til byderbyet mot Manchester City 6. november.

Nye Moi scoringer?

Mohamad «Moi» Elyounoussi scoret begge målene da Norge slo Montenegro 2-0 på Ullevaal mandag. Lørdag får Moi og Southampton besøk av Leeds. Elyounoussi har scoret ett mål på de fem kampene han har fått spilletid. Southampton ligger helt nede på 17. plass og står foreløpig uten seier i Premier League i høst. Laget har fire uavgjort og tre tap.

Det har heller ikke gått helt på skinner for Leeds som ligger på plassen foran med to poeng mer. 

Det er ikke bare Southampton som står uten trepoenger så langt. Norwich, Newcastle og Burnley har heller ikke klart å vinne i Premier League i høst. Svakest innledning på sesongen har Norwich med seks tap og én uavgjort.

Ødegaard møter Palace

Arsenal åpnet sesongen med tre strake tap. Men har tre seirer og en uavgjort på de fire siste. Martin Ødegaard har fem kamper fra start og har en scoring. Mandag er det london-derby mot Crystal Palace på Emirates. Arsenal ligger på 11. plass, mens Palace ligger på 14. plass.

Eneste laget i Premier League uten tap på de syv første kampene er Liverpool, som møter Watford lørdag.

Premier League på Oddsen

Lørdag:

  • Watford – Liverpool kl. 13.30 (TV2 Sport Premium)

  • Leicester – Manchester United kl. 16.00 (TV2 Sport Premium)

  • Southampton – Leeds kl. 16.00 (TV2 Sport Premium)

  • Manchester City – Burnley kl. 16.00 (TV2 Sport 1)

  • Aston Villa – Wolverhampton kl. 16.00 (TV2 Play)

  • Norwich – Brighton kl. 16.00 (TV2 Play)

  • Brentford – Chelsea kl. 18.30 (TV2 Sport Premium) 

Søndag:

  • Everton – West Ham kl. 15.00 (TV2 Sport Premium)

  • Newcastle – Tottenham kl. 17.30 (TV2 Sport Premium) 

Mandag:

  • Arsenal – Crystal Palace kl. 21.00 (TV2 Sport Premium)

 

Relaterte artikler