lotto

Fra åtte som hver vant 1,8 mill. til èn som blir helt vill?

Forrige lørdag var det vinnerbonanza på Lotto-trekningen med åtte nye millionærer. Hvor mange vinner på lørdag? 

LOTTO: Blir det deg? På lørdag er det Lotto, og det er garantert en eller flere som spiller som blir Lotto-millionær.Atle Onsrud Jensen
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:14. mai 2019Endret:2. januar 2023

Til og med den tregeste Trysling blir kvek og mjuk som ei selje da Norsk Tipping ringer og forteller at han har blitt Lotto-millionær.

Sist lørdag snakket trekningsredaktør Elin Bjørn med to damer fra nettopp Trysil men de var ikke mye trege, men riktig så spreke og fornøyde.
- Gi deg, a? Nå flyg je i taket, var reaksjonen fra den ene av de to glade kvinnene. 

Det var også seks  glade vinnere fra henholdsvis Åmotsdal, Toten, Hamar, Oslo og Trondheim forrige Lotto-trekning, Alle vant de over 1,8 millioner hver, men nå er det ny uke, ny lørdagskveld og nye muligheter for deg og alle andre som spiller Lotto til å bli Lotto-millionær. 

Blir du den neste Lotto-millionæren? 

Drømmer du om å bli Lotto-millionær? Hver lørdag har du sjansen, dersom du husker å levere Lotto innen lørdag klokken 18:00. Her kan du spille Lotto!

Lykke til! 

Spill Lotto her!

(Vinnersannsynligheten for førstepremie er 1:5,4 millioner pr. rekke)

Det er viktig for oss i Norsk Tipping at våre spill gir deg spenning og glede – og at de ikke tar overhånd. Test dine spillevaner anonymt her!

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler