Eliteserien: Topp fire-lagene braker sammen

Serieleder Molde møter seriefirer Brann, mens nummer 2 og 3 på tabellen møtes i Bodø.

TØFF MOTSTAND: Brann reiser til Molde som underdogs søndag.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:27. juni 2019Endret:2. januar 2023

Fire lag i Eliteserien har tatt mer enn 20 poeng så langt i sesongen. Denne helgen møtes de. 

  • Molde - Brann.

  • Bodø/Glimt - Odd

I Molde får serielederen besøk av Brann.

Bergenserne gikk på en skikkelig cupsmell mot Ranheim onsdag. Vertene ga seg ikke før det sto 4-0 og kan nå glede seg til kvartfinale i høst.

Vinner "aldri" i Molde

For Brann var dette en ny svak prestasjon. Selv om det ble seier mot Lillestrøm forrige søndag, har de ikke selv vært fornøyde med prestasjonene.

- Vi var dårlige mot Rosenborg. Ikke gode nok i Haugesund, ikke gode nok mot Lillestrøm og ikke gode i dag. Så det er en rekke da, svarer Kristoffer Løkberg til Bergensavisen etter cupexiten på spørsmålet "når sist stemte det for Brann?"

Søndag 20.00: Molde - Brann, direkte på Eurosport Norge.

Spill på Langoddsen!

På Langoddsen er Molde store favoritter. Vertene står til 1,80. 

Selv om Brann lenge kjempet om seriegullet i fjor, snek faktisk Molde seg foran. I de interne oppgjørene var det ingen tvil heller. Molde vant 4-0 på Brann Stadion og 5-1 hjemme i Molde.

Faktisk må vi helt tilbake til 2011 sist Brann fikk med seg poeng fra Molde. Da endte det 2-2. Forrige Brann-seier i Molde kom i 2006.

Spill på Langoddsen!

Toppkamp

At Bodø/Glimt - Odd skulle bli regnet som en toppkamp var det ikke mange som hadde trodd før sesongen. Begge lag har hatt en ypperlig start på sesongen. Søndag kan de stikke kjepper i hjulene til hverandre.

Glimt er favoritter. Hjemmeseier gir 2,15 på Langoddsen. Skulle Fagermos menn stikke av med alle poengene får du 3,25 i skrivende stund på Langoddsen.

Spill på Langoddsen!

Hele Eliteserien-runden:

RosenborgKristiansundMjøndalenVikingBodø/GlimtOddHaugesundVålerengaLillestrømTromsøStabækRanheimMolde BrannSarpsborg 08Strømsgodset

Relaterte artikler