nabolagetvinnerhistorie

Fra skuffelse til millionjubel

- Har jeg vunnet? Men jeg sjekka, og da var det ingenting, sa sørlendingen som vant 1 million i Nabolaget. Han var bare litt for tidlig ute med kupongsjekken.

Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:25. mai 2018Endret:2. januar 2023

- Jeg vant en tusenlapp i Nabolaget for et par uker siden, så jeg var ivrig på å sjekke i kveld, men da jeg gjorde det, var det ikke noe premie, sa den unge mannen fra Lyngdal da vi ringte.

For tidlig ute

Han stilte seg derfor litt tvilende til budskapet vårt om at han hadde vunnet - ikke bare tusen kroner .- men én million kroner.

- Seriøst?

- Ja, du leverte med mobilen i ettermiddag, og nå er du millionær! Dui var bare litt for tidlig ute med å sjekke kupongen din, resultatene var ikke publisert enda.

Lyngdølen lot seg overbevise - og slapp jubelen løs.

- Nå ble jeg glad, og helt skjelven. For en fredagskveld, sa mannen, som er i 20-årene. Nå blir det å betale litt ned på lånet, men ikke med hele premiebeløpet.

Ferie og fest

- Nei, det skal bli til en god ferie også, iallfall, jublet mannen.

Rundt ham sto kameratene og undret stadig mer på hva som hadde skjedd.

- Jeg tror de skjønner at det er noe på gang. Spørs om det ikke blir en fest i kveld, gliste sørlendingen, som ønsker å være anonym.

Her finner du trekningsresultatene for Nabolaget

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 613 391

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 52

  • Antall millionærer i 2022: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 1 000 000 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler