Pangåpning på sluttspillet: Messi & Co. mot Frankrike

Det er kanskje en floskel at VM starter for alvor med åttedelsfinalene, men med Frankrike - Argentina først ut, kan det ikke være langt unna sannheten?

FINALEVEIEN: Her er oversikten over sluttspillet i fotball-VM.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:28. juni 2018Endret:2. januar 2023

Vi er ferdig med innkjøring og taktikkeri - nå er det kun dramatikk det dreier seg. Hvem går videre? Lørdag til tirsdag spilles åttedelsfinalene i fotball-VM.

Og vi hopper uti det med begge beina:

Frankrike og Argentina møtes lørdag kl. 16.00 - direkte på NRK1.

Her er en PDF med "sluttspill-treet" - last ned

Frankrike sparte masse krefter i en søvndyssende affære mot Danmark i siste gruppespill-kamp. Det blir nok en del utskiftinger på laget til åttedelsfinalen, men det henger likevel et lite spørsmålstegn ved franskmennene. Toppnivået er det ingen tvil om, men klarer de å nærme seg det.

Argentina slapp unna hjemreise i siste liten da det ble 2-1 mot Nigeria. Maradonas landsmenn har sett alt annet enn bra ut - iallfall over lengre perioder - men når de nå er over streken og klar for utslagsdelen, kan de neppe regnes bort. Lionel Messi viste mot Nigeria at han ikke trenger mange sekundene på å finne nettmaskene.

Spill på Frankrike - Argentina på Langoddsen 

Slik spilles åttedelsfinalene i VM. Vinnerne av kampene som spilles samme dag, møter hverandre i kvartfinalene:

Lørdag 30. juni  Kl. 16.00Frankrike - ArgentinaNRK1Kl. 20.00Uruguay - PortugalNRK1   Søndag 1. juli  Kl. 16.00Spania - RusslandTV 2Kl. 20.00Kroatia - DanmarkNRK1   Mandag 2. juli  Kl. 16.00Brasil - MexicoTV 2Kl. 20.00Belgia - JapanTV 2   Tirsdag 3. juli  Kl. 16.00Sverige - SveitsNRK1Kl. 20.00Colombia - EnglandTV 2

Her finner du alle resultatene og kommende kampene i fotball-VM

Relaterte artikler