flaxvinnerhistorie

Fransk jubel også for Susanne - sikret seg drømmetur

Det er ikke bare fotballfansen som kan juble i Frankrike om dagen. Trønderen Susanne har også god grunn til å feire.

REISEGLAD: Susanne trenger ikke pakke vekk kofferten etter at hun har kommet hjem fra årets sommerferie i Frankrike.Foto: Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:17. juli 2018Endret:2. januar 2023

Tusenvis av reiseglade nordmenn har i sommer skrapt seg gjennom ulike spørsmål og bilder i ReiseFlax-spillet til Norsk Tipping.

Hver uke vant fem tilfeldige deltakere 1 meter med ReiseFlax hver, og mandag 16. juli ble hovedvinneren av et reisegavekort på 10.000 kroner trukket.

Det førte til jubel i Frankrike, og ikke bare hos VM-supporterne.

Slik reagerte vinneren

- Er det virkelig sant? Så utrolig artig, jubler Susanne fra Trøndelag når hun får vite at hun nå kan reise hvor hun vil for 10.000 kroner.

Nyheten mottok hun på ferie.

- Jeg er i Frankrike akkurat nå, og er veldig glad i å reise, så dette var helt topp, sier trønderen som kan se frem til mer sol og varme - også etter at sommeren er over.

- Vi kommer nok til å bruke gavekortet på en tur til Italia når temperaturen begynner å synke hjemme, sier hun fornøyd.

Vi gratulerer!

Flere reisegavekort søker nye eiere

Drømmer du også om palmer og blått hav? Eller foretrekker du heller storbyferie?

Med ReiseFlax kan du skrape frem reisegavekort på inntil 100.000 kroner. Vinner du, bestemmer du selv hvor du vil dra!

Lykke til!
Vinnersannsynlighet toppremie fysisk: 1:666 720
Vinnersannsynlighet toppremie digitalt: 1:666 667

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler