nabolaget

Fredag kveld får vi en ny millionær i Nabolaget

Vinner naboen i Nabolaget. er sjansen til stede for at også du vinner. Hvis du har spilt, da.

VIRKELIG? Mange vinnere må få gjentatt gledesbudskapet flere ganger når Telefonen fra Hamar ringer.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:1. desember 2022Endret:10. januar 2023

Siden 13. februar 2015 har Nabolaget gitt spenning og glede til tusenvis av nordmenn. Ikke alle har vært så heldige å vinne toppremie, men samtidig: 425 spillere har siden oppstarten vunnet hovedpremien på 1 million kroner. 

Skjelvende millionvinner

Hovedtrekningen i Nabolaget er på fredager, og det er her det trekkes en vinner av 1 million kroner. De fem nærmeste naboene til hovedvinneren (som har spilt) vinner dessuten 100 000 kroner hver. 

Forrige fredag ble det vinnerlykke ganger to hos et par fra Norsk Tipping-byen Hamar. Begge hadde spilt Nabolaget - og begge vant. De to befant seg på utenlandsferie da Telefonen fra Hamar ringte.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Jeg er veldig spent på hvorfor du ringer meg nå, svarte en spent Hamar-kvinne.

Da var det ikke annet for Norsk Tippings utsendte å gjøre enn å servere henne den gode nyheten om at hun var blitt 1 million kroner rikere.

– Neeeei? Å herregud, er det mulig? Jeg tror jeg begynner å grine ... Nå skjelver jeg som bare det, hikstet og jublet den glade vinneren om hverandre. Hun måtte rett og slett finne sofaen for å roe ned både pusten og nervene.

Med ett kom hun på at kanskje også mannen hadde en kupong inne. Da Norsk Tipping kunne bekrefte at han var en av 100 000 kroners-vinnerne ble det – om mulig – enda bedre stemning i ferieleiligheten.

LES OGSÅ: Grenser, pauser og spillregnskap – hva betyr det egentlig?

Trekninger hele uka

Når du kjøper en deltakelse i Nabolaget, registreres den på adressen din og du er med i trekninger en hel uke fra den dagen du kjøpte spillet. 

Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle deltakerne, som vinner 10 000 kroner, og på fredag smeller det. Da er det hovedtrekning i Nabolaget, og vi trekker hele seks adresser hvor fem av dem vinner en premie på 100 000 kroner, mens den siste stikker av med hovedpremien på 1 million kroner.

I tillegg kan hele nabolaget nyte godt av en hovedvinner i sin krets: Det drysser nemlig både små og større premier over disse vinnernes nærmeste spillende naboer. Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget

Da gjenstår det bare å se hvor million-premie nummer 425 havner på fredag. Har du levert et spill innen kl.18.00 samme kveld har du et lodd med i Nabolaget-hatten.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler