Hør podkasten «Frivillig med Solveig Kloppen»

Samarbeidet mellom Frivillighet Norge og Norsk Tipping er starten på markeringen inn mot Frivillighetens år i 2022.

Forfatterbilde Norsk TippingInaTaasaasenPublisert:18. februar 2021Endret:2. januar 2023

Frivillighet Norge har som mål å synliggjøre verdien av frivillig innsats og frivillige organisasjoner, slik at flere har lyst til å delta og til å støtte frivilligheten. Derfor lanserer nå Frivillighet Norge og Norsk Tipping podkast-serien "Frivillig med Solveig Kloppen", som Stian Slotterøy Johnsen, generalsekretær i Frivillighet Norge, håper vil inspirere andre.  

- Det er kjempespennende at vi i podcasten får møte frivillige innenfor helt ulike aktiviteter. Mye er forskjellig, men vi har enda mer til felles som organisasjoner og som frivillige og vi har mye å lære av hverandre, sier generalsekretær i Frivillighet Norge Stian Slotterøy Johnsen.  

Viktigheten for samfunnet

Podkastene skal inspirere de frivillige og innholdet skal treffe hjertet like mye som hodet. Vi skal få de frivillige til kjenne at den innsatsen de gjør er viktig og riktig for samfunnet. - Vi håper også at podkasten vil gi inspirasjon og motivasjon til de som bruker sin fritid til beste for fellesskapet. Vi vil gi praktiske tips, synliggjøre mangfoldet i frivilligheten, møte kjente mennesker fra norsk offentlighet som er aktive i en organisasjon og ikke minst få en profesjonell vurdering av originale matoppskrifter fra loppemarkeder og dugnader, sier Johnsen. 

Bidro etter skredet i Gjerdum

I den første podkast-episoden som ble lansert 18. februar får du møte Lena Kristin fra Gjerdrum Røde Kors, som fikk en spesiell telefon natt til 30. desember. Videre forteller ISÁK-vokalist Ella Maria Hætta Isaksen forteller om klimaangst og sitt brennende engasjement for kloden vår som medlem i Natur og Ungdom. Den siste gjesten er loppegeneral Nina fra Bekkelaget Skoles Musikkorps gir lytteren gode tips om hvordan arrangere et vellykket loppemarked og Truls à la Hellstrøm anmelder korpsenes supervafler.  Frivillighetens år 2022 skal markeres fra nord til sør, på digitale og analoge flater og i både fysiske og digitale arrangementer. Vi gleder oss veldig og er glade for at Norsk Tipping er med på laget, sier Johnsen.
 - Norsk Tipping ønsker med dette samarbeidet å vise at vi er en av frivillighetens viktigste samarbeidspartnere, forteller Kjetil Berntsen i Norsk Tipping.  

  

Relaterte artikler