Fruen gjorde Moi-mann til Keno-millionær

Fruen gjorde Moi-mann til Keno-millionær

Illustrasjonsfoto: Colourbox

Fruen gjorde Moi-mann til Keno-millionær

Fruen fikk viljen sin i senga søndag formiddag og fikk mannen til å spille Keno med de siste kronene på spillerkontoen. Det var lurt.

- Jo, det stemmer det. Vi tok morgenkaffen i senga, og da jeg sjekka spillerkontoen så vi at det ikke var så mye igjen. Så kona ville at jeg skulle levere en Keno. Jeg hadde vel ikke akkurat tenkt på det, men du vet, damene har en tendens til å fpå viljen sin, lo den unge mannen fra Moi i Rogaland da vi snakket med ham søndag kveld.

"Liten Keno" til 25 kroner

Så han leverte en "Liten Keno" til 25 kroner på nett. Det er en kupong med fem rekker på fem ulike Keno-nivåer. En av dem på toppnivået, Keno-nivå 10.

Åtte timer senere fikk mannen telefonen fra Hamar. Den ene rekka på Keno-nivå 10 hadde gått inn med 10 rette. Det gir en premieodds på 200.000 - det vil si 200.000 ganger innsatsen i premie. Og med 5 kroner rekka, ble det 1 million kroner i premie

Her finner du trekningsresultatene for Keno

Kjøpe hus

- Det var det drøyeste jeg har hørt. Fyttigrisen, det er jo sånt en aldri tror skal skje, sa den glade mannen, som ønsker å være anonym.

Paret bor i leilighet, men har lenge hatt lyst på en større bolig, fortrinnsvis et hus. 

- Men vi har slitt med å stable nok egenkapital på beina. Og så skjer dette. Nå skal det bli hus, jublet Moi-mannen, før han takket for premien og la på for å fortelle hun som fikk ham til å levere, om det som hadde skjedd.

Vi gratulerer det unge paret fra Moi.

Daglige trekninger

Keno er et tallspill med daglige trekninger. Innleveringsfristen er kl. 20.00, og en halvtime senere kan du finne ut om du har vunnet.

Spill Keno her